![]() |
|
Z wynikami w Vista to różnie może wyglądać .....
http://windows.home.pl/forum/viewtopic.php?t=21006 - "Indeks wydajności Vista - podejście drugie ;)". |
B.d
Ilość załączników: 1
procek kreci sie bardzo latwo i mozna jeszcze wiecej:taktak:
tu masz obrazek z everesta na ile oc. 43% |
No wlasnie, bo on jakby wogole nie mial 'swojej' sciezki do folderu systemowego. Jakby jej nie mial wpisanej i zaczynal skanowac np. Pulpit, dyski, Windows Update, a nie systemowy.
|
Cytat:
|
Teraz mam inne pytanie, BD wie o co chodzi.
Ogolnie chodzi mi o to gdzie w rejestrze jest wpis odpowiedzialny za domyslna sciezke instalacji driverow? |
Zorg ca***322;kiem ***322;adny wynik.
PS Na ile podkr***281;ci***322;e***347; swojego C2D? |
Cytat:
:mruga: |
vista vista vista ||
|
drukarka ta (hp 2015dn) jest w robocie - sam setup po skopiowaniu plikow (z 2 min) daje wybor instalacji pelna (17min) i sam sterownik (11min) - takie czasy podaje setup, nie mierzylem ale instalacja jest naprawde dluga.
|
Cytat:
Jakoś nie potrafię uwierzyć, aby tak długo sterownik się instalował w XP.. Moja HP DJ 895cxi w WinXP instaluję się koło minuty :| |
Cytat:
Sorry za takie podejscie, ale wielu sie ze mna chyba zgodzi ze powinnismy isc w strone uproszczenia wszystkiego maksymalnie! Ja odkad mam PSP holduje zasadzie wlaczam i dziala. Szlag mnie trafial jak musialem przebrnac przez dodawanie accesspointa do ustawien sieciowych - czlowiek przyzwyczaja sie do wygody ;-)... |
@zorg zawiodlem sie na Tobie, ze masz taka niska srednia. Naprawde. :-(
|
Vista
U mnie vista smiga jak rakieta , od 1szego lutego ultimate box:P
|
nikt was do Visty nie zmusza, instaluje viste ten co chce....
A umnie Vista daje wynik wydajno***347;ci 1,0 :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |