![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[OT]
Cytat:
Cytat:
Wracając do problemu. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest użycie filtru VobSob do renderowania napisów niż używać opcji wbudowanej w vlc - imho działa o wiele lepiej. Sam zdecydowałem się przesiąść na MPC. Oprócz odtwarzania napisów natywnie umożliwia dodawania zakładek. Niby vlc też ale tam to nie działa jak powinno - zakładki kasują się po zamknięciu programu. Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie pozostajesz z seederem "w związku osobistym, w szczególności pokrewieństwa, powinowactwa lub stosunku towarzyskiego." - ale nieważne, praktyka pokazuje że można mieć problemy.
No to jeśli chcesz, to pogadajmy gdzie indziej (w innym temacie czy prywatnie, nie wiem gdzie widzisz to właściwe miejsce). |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czas potestowac PYM Player i pozegnac sie z VLC jako odtwarzaczem do podgladu... Glownym playerem pozostaje u mnie Plex, ktory problemow nie ma i nie wiem co musialoby sie stac, zebym sie go pozbyl...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
PYM Player nie radzi sobie dobrze z HD. 720p jeszcze jest ok, ale 1080p to już za dużo dla tego programu (niezależnie od sprzętu, na Mac Pro z i7 jest taka sama sytuacja). Plex IMO jest najbardziej wydajnym odtwarzaczem na Maca. Twórcy VLC strzelili sobie w kolano, nie rozumiem ich decyzji.
|
|
|
#20 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe VLC 1.1.8 znów odtwarza napisy .txt
Na liście zmian pojawiła się już wzmianka o tym, że auto-detection for .txt subtitles is fixed. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem jak to jest teraz zrobione ale mogli wtedy wprowadzić to jako opcję i domyślnie wyłączyć. Kto by chciał to by sobie włączył,..no ale.
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Problem z napisami pomocy | Ashes | DVD-Video | 8 | 09.04.2007 02:18 |
| Problem z nagranymi napisami? Odtwarzacz Pioneer DV-393 | hkropinski | DVD-Video | 0 | 03.02.2007 10:11 |
| problem z napisami w stacjonarnym odtwarzaczu dvd | arusiant | DVD-Video | 6 | 12.06.2006 21:53 |
| problem z napisami w Scenariscie ?? | jp44 | DVD-Video | 4 | 22.03.2006 22:07 |
| Problem z dodatkowymi napisami w DVD | Radek bez nika | DVD-Video | 2 | 28.12.2004 21:40 |