![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do 2GB ram się już przyzwyczaiłem. Szkoda, że nie działa poprawnie przy więcej, ale dobre i to, na innych funkcjach bardziej mi zależy, a bez programu raczej nie mógłbym już się obejść.
Co do zastępstwa.. O InfoBar o dziwo nie słyszałem i chyba wiem czemu, bo praktycznie nic nie mogę na jego temat znaleźć. W sumie tylko na tej stronie jest wzmianka: http://fileforum.betanews.com/detail...r/1020638066/1 Na jeszcze innej widziałem też adres do niby strony domowej, ale żadne linki nie działają. Jak masz jakieś aktualne namiary na ten program to chętnie wypróbuję. Przy StatBarze najbardziej ubolewam nad tym, że nie jest już aktualizowany, zwłaszcza widząc na stronie listę funkcji, które miały być jeszcze wprowadzone..
Tagi |
bill gates, internet, ipv4, najlepszy system, pc, protokół, ps2, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |