![]() |
Ilość załączników: 1
Guten Abend
Napisze mi ktoś jak pozbyć się tego badziewia ,kiedyś pamiętałem ale to było dawno temu |
zdaje sie jak masz okno usuwania programów, to obok jest coś w stylu dodaj usuń funkcje windows ;)
|
Cytat:
|
Chcesz fizycznie usunąć aplikacje/foldery, czy tylko skróty widniejące na liście?
|
Te skróty które widnieją na liście:)
Mój windows bez formatu juz za długo chodzi, zawsze jak cos powaznego wyskoczy to go łatam bo nie chce mi sie bawic w format ale chyba bede musial Cytat:
no właśnie jest zablokowane ,coś mi sie ostanio wszystko sypnęło |
Jeśli nie fizycznie to PPM na folderze lub skrócie i Usuń... :P
|
ppm na menu start -> właściwości....i tam się pobaw
|
Cytat:
kiedyś kasowałem to bezpośrednio w katalogu ale albo obecnie tam nic nie ma albo dokładnie nie wiem gdzie on jest |
A menu start -> ppm na wszystkie programy -> pokaż użytkowników - i tam masz lokalizacje
Nie wiem czy to to, bo nigdy tym się nie bawiłem, więc ostrożnie. |
Start -> PPM na wszystkie programy i to będzie albo pod "Otwórz" albo pod "Otwórz wszystkich użytkowników" ;)
//Edit Sorry temat skończyłem na poprzedniej stronie :szczerb: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Kod:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ |
Ty mnie chcesz usunąć? Noszkurnaolek :O
Edit: Cytat:
|
Ludziska ... ja wiem że długo byłem na l4 i w (_!_) mam pół apteki ale.. mysz jest wporzo ,
ppm działa :) ,tylko na polu który pokazał @Berion na screenie ppm jest nie aktywny, można tylko wejść we ''właściwości paska zadań i menu start'' ale tam nic nie ma jeśli chodzi o te programy pewnie jakiś syf coś pozmieniał w rejestrze albo w tajnych ustawieniach :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46. |