![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz Yossi, nie wiem jak było, ale bardzo możliwe że ja też bym Ci dał bana.
Weź pod uwagę, że oni pewnie co dzień mają 10 nowych "hejterów" (czy jak to sie tam nazywa), którzy rejestrują się po to, by "zauważyć", że Apple to gówno. Więc jeżeli był założony poważny temat, a tu nagle ktoś nowy zadaje niemądre pytanie i zaraz rozwali dyskusje, zmieniając ją we flame war. To dobry moderator wyczuje jego intencje i da profilaktycznego bana zanim zrobisz forum krzywdę. Podobnie tu traktuje się osoby, które się tutaj rejestrują w celach reklamy. Zanim dojdzie do 10 posta już dostaję "dobrą radę", że ze swoimi linkami lepiej nich sie wypcha. Z tym że taka osoba po umieszczeniu reklamy znika, a "hejter" może śmiecić bez końca - więc im wcześniej dostanie bana tym lepiej. Widać moderator wyczuł Twoje nastawienie wobec Apple i dlatego dostałeś bana. Ponieważ wiem, że Apple miłością nie darzysz - gratuluje mu skuteczności. btw. obejrzałem pare tematów na tym forum i nie widzę jakiejś nienawiści względem Windows. Ani jednego negatywnego posta, generalnie Win7 jest tam chwalony. Co więcej z podpisów użytkowników wynika jasno, że oprócz apple wielu posiada androida i się z tym nie kryje. Więc opowieści o tym, jak tak społeczność jest "zgniła" uważam za przesadzone. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 11.10.2012 o godz. 12:07 |
![]() |
![]() |
Tagi |
windows 8, windows 8.1 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |