![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#406 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sio mi stąd!
Ja się tu dokształcam! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#407 | |||||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
No i tym cały problem.
Cytat:
Za to problem mają producenci sprzętu - szczególnie pamięci. Jak się okazuje ( i ja to mogę potwierdzić na własnym przykładzie), wymagania sprzętowe wersji 8 są mniejsze, niż jakiejkolwiek starszej wersji. No to producenci się wkurzają bo liczyli na boom, a tu kicha. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 05.11.2012 o godz. 07:56 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Programiści dostają nie tylko system, ale i prototypowe urzadzenia do testów (np działające tablety) na długo przed oficjalną premierą. PS. a dlaczego przeczę? ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.11.2012 o godz. 08:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli masz na myśli te dla indywidualnego użytkownika - tzn. trzymanie swoich dokumentów online i ich automatyczna aktualizacja, to będę używał Office'a czy jakiegokolwiek pakietu biurowego tylko do czasu, kiedy będzie to można wyłączyć.
![]() |
#410 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Tutaj masz WYBÓR.
![]() |
![]() |
#411 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pie...ole
co za idiota wsadzil metroui do komputerow...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie tam sie na wirtualnej maszynie Consumer's Preview uzywalo wygodnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Forumator
![]() |
Jak długo próbowałeś się do niego przyzwyczaić? Bo mnie to zajęło ponad tydzień, a w tym czasie strasznie na niego plułem i uzywałem brzydkich wyrazów pod adresem jego autorów.
Potem - jak zacząłem się w tym orientować - przyznałem sią tutaj publicznie do błędu.
![]() |
#414 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yossi, a wiesz co... Ty istotnie mówisz jak amplifier. Ciekawe czy sobrus ma rację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Forumator
![]() |
yyyy... a co ma do tego wzmacniacz... bo chyba nie łapię aluzji?
![]() |
#416 |
Թ
Amplifying
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobra.. Ale nie wymieniaj mi jako istotnej zalety funkcji, której najlepszą opcją jest to, że można jej nie używać..
![]() |
#418 |
Թ
To największa zaleta większości produktów MS, co się czepiasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kilka razy po kilka godzin uzywalem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Forumator
![]() |
To, co tym razem zrobił MS z interfejsem, nie przypomina niczego, co byłoby wczesniej stosowane na szerszą skalę. Zastanawiam się, czy oni wzięli pod uwagę niechęć uzytkowników do zmieniania znanych rozwiązań na nowe - nieznane.
Niechęć - co warto podkreślić - całkowicie naturalną. Ja zadałem sobie trud przyzwyczajenia się do nowego UI i nie żałuję. Kto nie chce, może używać klasycznego. No, jeśli według Ciebie możliwość wyboru nie jest zaletą, tylko wadą, to pewna firma ma na to rozwiązanie... Cytat:
Poza tym, ten nowy inerfejs nie jest chyba taki zły, skoro nawet Amerykanie kupują masowo maszynki z Win 8. http://www.chip.pl/news/sprzet/table...przedane-w-usa
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 08.11.2012 o godz. 11:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
windows 8, windows 8.1 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |