Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f120/)
-   -   seria Uncharted (https://forum.cdrinfo.pl/f120/seria-uncharted-93021/)

mgit 11.10.2015 16:10

Cytat:

Napisany przez Trilu (Post 1339194)
Czy ja napisał o coś o sobie ,czepialskie bestie :P

Tym bardziej jej się angielski przyda...

A swoją drogą czy oby na pewno ta gra jest dla nie odpowiednia... nie lepsza była by coś z Barbie albo jednorożcami... no chyba, że już nastolatka ale tego typu gry i tak nie do końca są odpowiednie dla młodych pań :taktak:

Trilu 11.10.2015 16:05

Czy ja napisał coś o sobie ,czepialskie bestie :P

mgit 11.10.2015 16:00

W szczególności angielski - który w dzisiejszych czasach jest wręcz wymagany

misiozol 11.10.2015 15:57

A mi sie wydaje ze powinienes zaczac uczyc sie jezykow obcych , sa bardzo przydatne :taktak:

Trilu 11.10.2015 14:10

Jest wielu zwolenników dubbingu i wielu przeciwników,jest tez wielu nie rozumiejących obcego języka,jest moja córka ,która lubi tą grę i chętnie zagra rozumiejąc co paplają :)
Tak mi wpadło do głowy ,że się da i chciałem to sprawdzić ,kopia to raczej nie problem,a o tym iż tekst jest szyfrowany nie wiedziałem,kierowałem się tłumaczeniem krążącym po sieci.
Owe spolszczenie jest nie kompletne i pozbawione Polskich znaków,zapewne polskie literki były nie osiągalne,przez szyfrowanie.
Może teraz Sony je dało luzem i odszyfrowane,warto sprawdzić :)

Berion 11.10.2015 12:07

A czym odczytasz dane z płyty? ;) Przyjmijmy jednak, że odczytasz tymi które odczytują PS3BD-ROM. Teksty w pierwszym Uncharted były w pliku wykonywalnym, a ten jest zaszyfrowany. Audio jest na zewnątrz, więc teoretycznie dało by się.

Tylko czy w ogóle jest sens? Polski dubbing jest koszmarny. Teatralny.

Trilu 10.10.2015 10:39

Jest nadzieja na Uncharted z Dubbingiem,jak wiadomo wyszła Kolekcja Nathana Drake'a na PS4 ,a w niej Uncharted jeden ma Dubbing i Polskie literki ,może uda się to przerzucić do wersji na ps3 ,lecz potrzebna dobra dusza ,która podzieli się plikami do analizy :)

DejaVu 27.07.2014 15:25

Nie obrażam się :P gierka IMHO fajna , oczywiście gdybym miał wersję tłumaczoną , to bym bardziej się wczuł ;) a tak jak mówisz - szczelanka które zresztą lubię .

misiozol 27.07.2014 14:58

Jak dla mnie mimo ze rozumiem co mowia :P jest to tez jednostrzalowiec ale fajny warto zostawic w kolekcji kto wie moze sie kiedys zachce zagrac .

Berion 27.07.2014 14:50

Fanboy to zaślepiony fanatyk. Ja jestem co najwyżej fanem. ;)

Po prostu Uncharted mają bardzo fajny, ciepły, lekki, familijny klimat filmów przygodowych w stylu Indiany Jonesa. Podoba mi się fabuła, humor, postaci. Wszystko się trzyma kupy. Do tego technicznie majstersztyk (grafika, muzyka, level design, mechanika i wykonanie). Po przejściu gry różne bonusy, duperele, making offy.

Jednym słowem stara szkoła, porządne tytuły, które doceniam. Szczególnie w tych czasach, kiedy gry robi się na odp*l. Szacun dla Naughty Dog. :)

Z Twojej perspektywy to tylko TPP Shooter. Nie doceniasz tego ponieważ nie potrafisz grać, mało gier widziałeś i nie rozumiesz co się dzieje na ekranie. Nie przejmuj się, to przychodzi z czasem. Serio, nie napisałem tego złośliwie. To trochę jak z filmami, jedni cenią sobie The Moon, a inni Transformersy. ;)

DejaVu 27.07.2014 14:42

Fanboj :jezyk:

Berion 27.07.2014 14:36

Jak się nie rozumie, co mówią... ;p

DejaVu 27.07.2014 11:30

Właśnie ukończyłem , i nie wiem czy będzie się chciało w TO grać kiedyś jeszcze raz :hmm: taki tam ''jednostrzałowiec '' :taktak:

DejaVu 15.07.2014 10:36

Umówmy się że taka sobie ;)

Berion 15.07.2014 09:51

Nom, to ten Uncharted to generalnie bardzo fajna gra jest. :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08.