Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f120/)
-   -   Wiedźmin 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f120/wiedzmin-3-a-94699/)

ethar 08.09.2016 20:54

Próbowałem ogrywać Wiedźmina 1 ostatnio - w to się da grać? Na prawdę bardzo chciałem, bo jak zacznę w dwójkę grać bądź tym bardziej trójkę to już jedynki nie ruszę na 100%...

Fabuła, rozwój postaci wydają się w porządku, no ale ta walka... Straszny archaizm dla mnie który strasznie mnie zniechęca. Dać jeszcze szansę? Czy jednak zaczynać od dwójki ?

M@X 08.09.2016 12:07

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1367623)
Nikt normalny nie kupuje DLC.

Kiedy Ty sie oduczysz mierzyc ludzi swoja miara? :glaszcze:

Berion 08.09.2016 09:19

:glaszcze: ;p

mgit 07.09.2016 21:11

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1367626)
Jeszcze Ci przejdzie jak zrobisz rachunek sumienia jakość kontra długość. No, może są akurat nie w Wieśku bo te są podobno niezłe, ale ogólnie. ;]

Moje DLC:
- Wszystkie do Wiedźmina 3
- Wszystkie do Wiedźmina 2
- Wszystkie do Skyrim
- Wszystkie fabularne do Tomb Raider Rise
- Wszystkie fabularne do Forzy Horizon 2
- Wszystkie fabularne do Assassin's Creed
- Wszystkie fabularne do Just Cause 3
- Wszystkie mapy do Star Wars Battlefront
- Wszystkie mapy do Battlefield 3

I jeszcze się nie zawiodłem - no może po za DLC do Just Cause 3 - fakt bardzo krótki - raptem 2 godzinki... :taktak:

Berion 07.09.2016 21:02

Jeszcze Ci przejdzie jak zrobisz rachunek sumienia jakość kontra długość. No, może są akurat nie w Wieśku bo te są podobno niezłe, ale ogólnie. ;]

mgit 07.09.2016 21:00

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1367623)
Nikt normalny nie kupuje DLC. ;p

A jeśli nie ma już wersji podstawowej? W tym kraju gry się wymienia - bo taniej.

A, że save'y nie działają to jednak trochę lipa. Nie wiem czy tak jest tylko na XBO czy także na PS4. Za czasów PS3 Sony umożliwiło deweloperom odczyt save'ów z innym identyfikatorem niż dziewiczy (np. często gry z SEN widzą save'y gier z płyt, w różnych regionach, i vice versa).

Niektórzy kupują.... np. ja :czar:

Berion 07.09.2016 20:52

Nikt normalny nie kupuje DLC. ;p

A jeśli nie ma już wersji podstawowej? W tym kraju gry się wymienia - bo taniej.

A, że save'y nie działają to jednak trochę lipa. Nie wiem czy tak jest tylko na XBO czy także na PS4. Za czasów PS3 Sony umożliwiło deweloperom odczyt save'ów z innym identyfikatorem niż dziewiczy (np. często gry z SEN widzą save'y gier z płyt, w różnych regionach, i vice versa).

mgit 07.09.2016 20:30

Cytat:

Napisany przez rataj (Post 1367620)
No to akurat trochę strzał w stopę z tymi zapisami. Może wyjdzie jakaś aktualizacja...

Dla czego strzał w stopę?

Nikt kto ma już wersję podstawową - nie kupi drugi raz tego samego - bo i po co? Skoro może sobie dokupić DLC :taktak:

rataj 07.09.2016 20:06

No to akurat trochę strzał w stopę z tymi zapisami. Może wyjdzie jakaś aktualizacja...

mgit 29.08.2016 21:32

Dobra wiadomość dla Beriona - dostępna jest już edycja GOTY ze wszystkimi dodatkami

WIĘCEJ INFO TUTAJ

Oczywiście zapisy gry z wersji normalnej nie za działa z wersją GOTY

malutki123 25.11.2015 10:05

Ja kupiłem dobry tydzień temu, instalowałem, ale do teraz nie mam czasu na instalacje.

mgit 09.11.2015 01:03

Nudziło mi się, więc zacząłem odkrywać wszystkie znaki zapytania na mapie. I co się znalazło?

Lewitujące potwory w powietrzu. Zamrożone utopce - występują zazwyczaj na skajach mapy.
Ukryta kontrabanda - na skrajach mapy są trzy beczki na powierzchni, pod wodą są dwie. Jak nie odkryjesz trzech to nie zalicza w pełni odkrytego miejsca. Na skrajach mapy zlali tą grę... całkowicie

mgit 01.11.2015 23:36

Mają to naprawić ponoć w kolejnym pachu więc nie ma tragedii. Co ciekawe pojawiło się pełno glichy również - przy nowych potworach. Jedne błędy usuwają - a dochodzą nowe ;)

Podejrzewał, że ta gra będzie wolna od błędów dopiero jak skończą wydawać DLC i pojawią się ze dwa pache po skończeniu tworzenia dodatków ;)

Berion 01.11.2015 23:29

A ja wciąż czekam na ukończoną grę, żeby kupić. :D

mgit 01.11.2015 17:14

No to znalazłem fajnego bug'a w DLC do Wiedźmin 3 Serce z kamienia:

Mamy zadanie główne zrobić miksturę do której konieczny składnik to krew zgnilca...

Zgnilce występują tylko na samym początku DLC, jak ktoś sprzedał lub nie zebrał tych marnych 2 sztuk to DLC nie ukończy. Jeśli komuś się to uda, to mamy następny przy rozmowie strażników. Dwóch strażników nie wychodzi i nie można ich podsłuchać i też DLC nie ukończymy. Bug występuje tylko w wersji na Xbox One i PS4. Czy to nie miła wiadomość :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28.