![]() |
Berion ma rację - jak grać to tylko na full detalach
|
Nie gram na niskich/średnich bo to jest jak wąchać cukierek przez sklepową szybę. ;p
Ta, integrę podkręcać. Świetny pomysł... :P |
Cytat:
|
Problem z tymi ustrojstwami jest taki, że ładne/małe komputery/konsole mają CUSTOM elementy a'la laptop. W ten sposób to się da, oczywiście że się da.
Ale złożyć coś fajnego ze standardowych elementów to niestety koszmar. |
Wiesz zalezy kto co lubi mi sie tam podoba ;)
|
To nie jest ładne, to jest takie hmm... amerykańskie. A do tego to logo... I nie jest to konsola, co najwyżej po prostu HTPC.
@revolver0 AMD Athlon II X2 250, 8GB RAM i... zintegrowana karta HD4000. Na tym nie pójdzie nawet pierwszy Wiesiek w full detalach. |
Sobrus juz temat byl wielokrotnie poruszany , da sie zrobic ladny komp/konsole i pisalem o tym wczesniej , zobatrz tutaj ma wszystko co potrzeba i jeszcze wiecej ;)
http://forum.cdrinfo.pl/f105/nowa-ko...one-ps4-93560/ |
Cytat:
http://allegro.pl/nettop-acer-revo-r...352745656.html Lecz niestety wydajność, możliwości rozbudowy i cena pozostawiają wiele do życzenia. Nawet jeżeli ktoś ma pieniądze, to nie chciałby grać w Wiedźmina 3 na tym czymś... podobnie jak i pewnie na iMacu mini. Moim zdaniem niestety nie da się zrobić czegoś ekstra ładnego i żeby jeszcze do tego wszedł RAID i pełnowymiarowa karta graficzna (czy inne wymienialne komponenty). |
Małe sprostowanie, Wiedźmin 1/2 na gogu jest w pl, jest możliwość wyboru języku w jakim chce się go ściągnąć. Jakie masz bebechy, że Ci Wiedźmin 1 nie pójdzie? Co do Wiedźmina 3, najlepiej odczekać jakiś czas, aż powydają odpowiednie łatki, na gogu pewnie też jest w pl, albo będzie w przyszłości w formie łatki.
|
Ano nie wyjdzie, ale póki co to są trzy gry, słownie: TRZY, które są porządnymi exclusive'ami. 1500zł na tydzień? Nie stać mnie na taką rozrzutność. Trzy takie gry to ja potrafię obrócić w tydzień. Zobaczę za kilka lat, na razie uważam że nie ma to sensu.
A temat jest o Wieśku 3. :) |
Lecz na pc nie wyjdzie Uncharted i parę innych fajnych gier ,ale rozumiem Twoje rozgoryczenie,to zmierza w złym kierunku ,lub ja jestem za stary i nic nie kumam:sciana:
|
To nie o to chodzi, po prostu nie widzę sensu w kupowaniu zamkniętej platformy która ma starczyć na 5+ lat, a w środku siedzi... laptop. I ja mam za to dać półtorej kafla? To ja naprawdę wolę dać tyle za kartę graficzną do komputera. PS3 już nadwyrężyła moje zaufanie, ale teraz przegięli po całości.
|
@Berion teraz jesteś anty konsolowy ? Trza nakręcić nie do wiary ,akta Beriona opętanego :P
Żebrowski to zło,a serial czy film ,już nie pamiętam co to było ,lecz było porażką totalną,jak dla mnie ;) |
Jak PL to w takim razie na 100% czekam.
- - - W pewnym sensie złamane. Działa to tylko z pierwszymi modelami i do tego trzeba żaglować HDD i inne czary voodoo. Za stary jestem na takie głupoty, rozleniwiłem się i rozbestwiłem. Włączam konsolę i ma mnie witać CFW z dostępem do moich danych. :D Akurat Żebrowski się nadawał na Wiedźmina. Gorzej z resztą obsady, scenografią i w zasadzie z całą resztą. Szkoda, potencjał był. Zagrałem trochę w dwójkę u brata na klocku, ale bez sensu grać nie znając pierwszej części, a na tę mam jeszcze za słaby sprzęt. Ale to się kupi, będą pewnie promocje itd. Nie to co na... konsolach... :( |
@Berion opamiętaj się ,karty Ci w głowie ,mam nadzieje ,że do czarnego Piotrusia.Ja mam uraz do Wieśka ,po serialu z Żebrowskim,normalnie nie mogę w to grać .
Ps: Ps4 złamane,kopie psn działają ,ale to piractwo,a piractwo jest blee. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:49. |