![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale jaka technologia? wifi? czy co
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paprykarz, czy pod jakim tam nickiem się ukrywasz...
z mojej strony, jak tak piszę, to czysta ironia i sarkazm, widać nie złapałeś polotu ostatnich dwóch stron, więc Ty mi nic nie tłumacz i retorycznie o wiek nie pytaj. PS pingwiny nie szpanują, one same w sobie są szpanem.
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
różne odmiany 3G
głos tak czy siak już jest przesyłany w pakietach a operatorzy pozbyli się infrastruktury i tak naprawdę sprzedają nam swój koncesjonowany udział w rynku, poprzez żetony zwane kartą SIM zabranie im tego wymusi realną konkurencję, inwestycje w technologie doskonale to widać na przykładzie agresora Solorza - LTE //edit Patrix, ja się nie ukrywam, jeśli to sarkazm-ironia to polotu nie ma, gdy powtarzasz sto razy ten sam joke co do reszty, brak komentarza, bo mam dobry humor Ostatnio zmieniany przez paprykarz : 13.10.2011 o godz. 23:25 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pingwin specjalista.
Nie jest taki sam, ale na ten sam temat, no ale jak wolisz...
idąc tym tropem, to wszyscy się powtarzamy ![]() To od kiedy to warzywa* piszą na forum? ![]() --- *czy może wg UE, to już nie warzywo, a owoc ?
|
|
|
#5 |
|
Banned
Data rejestracji: 04.10.2011
![]() |
Patrix, w tym temacie o Apple ciągle jest naśmiewanie się z marketingu Apple, też chyba pisałeś o tym.
A to nic nowego. Z materiałów promo Philipsa: "zapewni Tobie i Twojej Rodzinie nową gamę ekscytujacych doznań". Wiesz o czym to? O czajniku elektr. ![]() O moim nicku to może lepiej w temat "Gdzie kupić folię" zapraszam Tam zróbmy offtop, pokłóćmy się etc
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W ko***324;cu kto***347; co***347; m***261;drego pisze.
Prawda jest taka, ***380;e dopóki dajemy si***281; puka***263; "bez wazelinki", dopóty operatorzy b***281;d***261; nas omamia***263; "tanim" dost***281;pem do sieci i rewelacyjnymi stawkami za pakiety. 500mb za 15 z***322; by***322;o dobre 10 lat temu, dzi***347; powinni***347;my tyle dostawa***263; w abo razem z pakietami sms i rozmów... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
I proszę jak konkurencja działa, tmobile heyah dał rok po każdej aktywności,
a dziś patrzę i reklama leci z orange - 2 lata ważności po doładowaniu czy jakoś tak ![]() Ciekawe czym Play i Plus to przebiją ?
|
|
|
#8 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakoś na stronie nie przyznają się do tej promocji...
Ciekawe, czy kiedyś któraś firma przebije podstawową ofertę Play'a
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pingwin specjalista.
Póki co piękną reklamę puścili ... więc na dniach będzie.
|
|
|
#10 | |
|
Pingwin specjalista.
Informacyjnie z ciekawości napisałem do Heyah w sprawie kart Micro SIM dla kont prepaid:
W skrócie: Cytat:
wg mnie każdy inny ważny dokument poza dowodem jest najlepszy. Czyli gdyby była potrzeba to nie ma problemu i nie trzeba stresować się domowym wycinaniem karty
|
|
|
|
#11 | |||
|
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Cytat:
No więc całość trwała zbyt długo, od wysłania przeze mnie formularza do otrzymania nowej karty minęło 12 dni ![]() Formularz wysłany pocztą priorytetem w poniedziałek podobno dotarł do nich w piątek (tak twierdzi BOK), nie chce mi się wierzyć bo ostatnio nie mogę narzekać na pocztę, inne listy docierały w maksymalnie 2 dni. Dobrze że BOK chociaż odpowiada w miarę szybko na maile. No cóż, mogłem wysłać przecież skany na maila. Dlaczego tego nie zrobiłem? Ich skrzynka maksymalnie przyjmuje 1 MB, a mnie za nic nie udało się nawet zbliżyć do tej wielkości. Niższa rozdzielczość = poniżej 1 MB = mało czytelny formularz. No ok, w piątek dostali, w sobotę wysłali (chwała im za to, że nie poczekali do poniedziałku). Jak wiadomo nie można mieć dwóch aktywnych kart SIM z tym samym numerem, więc w sobotę zostałem odcięty :/ Pal licho gdyby to były 2 dni (tak oczekiwałem), ale zrobiło się z tego 6 Wysłali ją listem ekonomicznym ![]() Na koniec wisienka na torcie Napisałem do BOKu sugestię, że powinno odbywać się to na zasadzie: wysyłam formularz, wystawiają nieaktywną kartę SIM, wysyłają, odbieram ją i dzwonię do BOKu aby ją aktywować. Zostaję bez numeru na maksymalnie godzinkę? Odpowiedź mnie zabiła. Pozwolę sobie zacytować:Cytat:
![]() Zamurowało mnie, dosłownie nigdzie na stronie internetowej nie ma takiej informacji, baa, nawet na facebooku jednemu z użytkowników odpisali, że w momencie wystawienia nowej karty, dezaktywują starą i musi czekać, aż do niego dotrze. Ani słowem o możliwości późniejszej aktywacji. ![]() No więc, jeżeli ktoś jest zainteresowany wymianą to koniecznie umieśćcie informację we wniosku o wysłanie nieaktywnej karty. P.S.: Hmm, Heyah od jakiegoś czasu ma nowe logo i ogólnie nowy wizerunek. Zmienił się tym samym wygląd kart SIM, nowe startery są białe, z nowym logiem i napisem. Takiej karty się też spodziewałem, a tu niespodzianka, dostałem taką jak wcześniej, czarną, ze starym logiem, z tym, że oczywiście w formacie MicroSIM
Ostatnio zmieniany przez jesi : 19.07.2013 o godz. 21:24 |
|||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Docinalem ostatnio kumplowi Heyah wlasnie - zero problemow, a karta stara jak swiat (z poczatkow Heyah).
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
wystarczy, że jeden drucik z wewnątrz chip'a przerwiesz i po ptakach
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
od okolo tygodnia zauwazylem, ze moj Play, oprocz Plusa, zaczol sie logowac do sieci Orange
podpisali kolejna umowe roamingowa pewnie - nie sprawdzalem
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, Play od ok 2 tygodni umożliwia roaming po nadajnikach Orange.
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 20:04 |
| Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
| Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
| 535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |