![]() |
Cytat:
|
Zawsze mozna pojsc na calosc i wciagac koke z ekranu iPhone'a! Hamerykancko bedzie!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Co do Wildfire S to cóż, cudów nie będzie, jednak zawsze lepiej mieć low-endowy smartfon niż zwykły telefon. Cytat:
|
No i jest porządna nawigacja na WP7:
Navigon na Windows Phone już w Marketplace Teraz dzięki aktualizacji Mango i nowym lokalizacjom WP7 system powinien stać się bardziej popularny. Mam nadzieję, że nowe HTC niebawem stanieją i będzie można zastanowić się nad zakupem. |
Dobry artykuł o Nokia N9:
Nokia N9 ***8211; pierwszy (i ostatni) smartfon Nokii z systemem MeeGo Na Allegro w przedsprzedaży prawie 3k zł, ale nawet gdy będzie po 1,5k, może to być nietrafny zakup - reszta w artykule. Szkoda. |
Cytat:
Co prawda WP7 to też świetny system operacyjny ale tak można by mieć plan zapasowy gdyby flirt z MS się nie udał... Co do ceny, to jak zwykle w przypadku Nokii wyjęta z kosmosu. Przypomina mi to politykę pewnej firmy, której literka zaczyna się na A :) == Cena jest totalnie nieadekwatna do urządzenia, które sprzedaje. |
to ja mam prosbe
ostatnio pytalem o fony spelniajace pewne zalozenia dostalem kilka propozycji niestety nie wywalem 2k na zabawke, chyba, ze nie bedzie innego wyjscia moze pierwszy raz w zyicu sie zlamie i kupie cos w abonamencie, zeby miec taniej? prosba: - telefon z systemem operacyjnym konfiguralnym - BT stereo - sensownej jakosci aparat ze znosnym flashem (sytuacje awaryjne - do zdjec mam aparaty) - gps i mozliwosc zainstalowania sensownego programu do nawigacji (bez koniecznosci ciaglego polaczenia z netem, bo ponoc i takie dziwoloagi niektorzy oferuja, a za granica tez chce z takich rzeczy kozystac) - integracja z kontem google - wymiana kontaktow, kalendarza, google earth - obsluga dokumentow w popularnych formatach, przede wszystkim tekstowych - odtwarzanie muzyki i filmow w popularnych formatach - polaczenia video - wymienna bateria i obsluga populatnych zlaczy np miniUSB lub microUSB - pamiec wew min 8GB lub obsluga kart microSD i to wszystko zeby w miare chodzilo :) na dotykowym ekranie :) i zebym dostal to za sensowana cene w abo Play do 65PLN/mies albo bez abo jak najtaniej Idealem wydaje sie Samsung Galaxy S II, ale cena 1800 na Allegro to sporo w abo tez szalu nie ma - grubo ponad tysiac przy umowie na 2 lata to imho smiech na sali |
|
dzieki
jak wiesz strone ta znam, juz sam kukalem w ten sposob chcialem zdac sie jednak na opinie userow, bo porownywanie ok 100 dostepnym modeli to prosty sposob na bol glowy i zniechecenie sie do wszystkiego niestety moj HTC po ponad 3 latach zaczol sie grzac i zuzywac baterie w zastraszajacym tempie (przy kozystaniu z Worda i netu nawet potrafi wessac cala baterie w 4h po odlaczeniu od ladowarki) skoro jednak mam sie przesiasc, to na cos jednak lepszego/wiekszego - 2.8" ekram robil wrazenie wielkiego, jak sobie te telefony kupowalismy z Demkiem :) jednak teraz wygodniej by sie kozystalo z czegos w okolicy 4" |
robilo robilo
dalem przyklad taniego i fajnego w ost linku :) w przypadku wiekszych ekranow cena juz idzie znaczaco w gore ja czekam na sensation xe az spadnie ponizej 2000k z wysylka :P |
Nic tylko dodać subskrypcję via RSS/ATOM :)
Cytat:
|
Mam od tego "Top 25" w App Store. Potem tapuje w recenzje i juz wiem co jest warte uwagi ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Będzie dostępna tylko w krajach trzeciego świata Polska , w Chinach, Tajlandii czy Kazachstanie.:haha: Ale zobaczymy jak brat bliźniak(Nokia 800-premiera na konferencji Nokia World w Londynie(26'10), a do sprzedaży trafi w listopadzie 2011 ) będzie kosztował|| Foto oficjalne Noki 800 Załącznik 58452 |
Ja bym kupiła nowego iPhona, ale nie wiem, czy warto zmieniać 4 na 4s. Miał ktoś porównanie i może doradzić?
|
Zmień tylko jeżeli koniecznie musisz mieć dwurdzeniowe CPU i GPU, lepszy aparat/kamerę albo iOS5 z Siri (póki co nie działa po polsku)..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |