![]() |
Reklama jest genialna! Świetnie pokazuje jak myślą iFanatycy :)
|
To od dzisiaj Andy jesteś emejzing.
|
Zieeew...
;-) |
Nerwicowe ziewanie? :>
|
Znudzone... Bawi mnie ta swieta wojna ze strony niektorych ;-).
iPad 3 z Retina w styczniu - bedzie trzeba kupic... Zieeeeew ;-)... |
Cytat:
Ta reklama idealnie uwypukla to jacy są, oraz jak się zachowują fanatycy Apple. P.S. Kolejny facepalm ze strony Apple w iOS ;-) Cytat:
|
Cytat:
|
by później dokonać przy znajomych niekontrolowanego drop'a
|
Cytat:
kontra kolorowi, śliczni i seksowni userzy Samsunga, którzy teraz są amazing. Nic nowego, schemat ograny do bólu, co chwila w TV słyszę: "Byłem szary i nijaki, aż kupiłem w promocji nowy, ośmiowarstwowy, rumiankowy papier toaletowy marki ...., który dał nowe, ekscytujące doznania mnie i mojej rodzinie. " No i co z tego? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Polecam przy okazji ciekawy filmik: "People don't buy what you do, they buy why you do it" ;) |
Cytat:
Apple i Samsung dają dokładnie ten sam przekaż: kup, a będziesz cool. Tyle, że Samsung za ileś milionów kupił banalną reklamę, w schemacie z lat 60, a Apple przeszedł do historii z reklamą będącą już ikoną popkultury. Think Different. Cytat:
Niszczysz dinozaura pięknych, wolnych, 100% obywatelskich mediów, jakim są niezależne fora internetowe. |
Cytat:
Mi chodziło o to co reklamy przekazują. Apple w nich mówi "Kup nasz produk a będziesz osom." Natomiast Szajsung "Kup za***isty produkt." Widzisz teraz o co mi chodziło? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:27. |