![]() |
Za 500 zł to Android będzie, ale komfort użytkowania to już nie...
|
Może być używka, potrzebuję przejściowo, bo zgubiłem iPhona i zanim uzbieram na iP4S to trochę minie :).
|
Smartek - a moze cos taniego ale z klasa tymczasowo, np. BlackBerry? Nie pchaj sie w Androida, a czemu to Ci powiem na GG :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Cytat:
|
Samsung Spica, ZTE Blade. HTC Wildfire - tylko nie oczekuj cudów...
Cytat:
Jeżeli nie tamto wyżej to można użyć zabawek zewnętrznych tego typu... |
Usluge ma, ale nawet jesli ja aktywowal, to podejrzewam ze ktos juz w naszym pieknym kraju zaopiekowal sie jego iPhone'em i pozostaje wylaczony...
|
a jesli ma jakies haslo do odblokowania to tez idzie obejsc?
|
Smartek, a moze Ty wcale nie zgubiłeś iP, tylko ktoś Ci go zgubił?
|
Ja wiem czemu M@X odradza Smartkowi androida... po prostu tak mu się spodoba, że nie będzie chciał wracać do japka i będzie jedneg fanboya mniej ;)
|
Cytat:
|
japko to religia wiec na jedno wychodzi
|
Tak, zgubiłem tego, którego kupiłem miesiąc temu, podliczając ogólne straty i wydatki ta jedna imprezowa noc w środku tygodnia kosztowała mnie ~2440 zł...
Ale to tylko straty materialne, dostałem w mordę (z tego co pamiętam) i szczęka bolała mnie tylko 2 dni, mogło być gorzej... Za kolejne, powiedzmy cztery, wypłaty uzbiera się na iP4S i będzie po problemie. Teraz szukam czegoś zastępczego... To może z fizyczną QWERTY? Zależy mi na tym, żeby mieć sensowny dostęp do przeglądania neta (mam pakiet 1GB/mc, szkoda byłoby tego nie wykorzystywać) i sprawnego pisania SMSów. Reszta jest nieistotna właściwie. |
ożesz ku...
:wow: na pijackie imprezy nie zabiera się elektronicznej biżuterii :P i co na pały nie poszedłeś, od tak ktoś zajumał i będzie sobie to używać ? :P ------ nowy nokia tune http://www.benchmark.pl/aktualnosci/...die-37123.html masakra... jakby mi tak fon zadzwonił to bym go w kuflu piwa utopił, chociaż nie... szkoda piwa. |
O matko o.O. Jakby ktos dyktafon w tartaku wlaczyl...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |