![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#3211 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To już wiemy jak uwalać HTC ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3212 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli to prawda to trochę fail...Telefon powinien mieć jakieś zabezpieczenia przed takim przegrzaniem.
Btw, HTC Sensation w RTV Euro AGD w przedsprzedaży po 2.5k... kogoś wyraźnie po****ło.
![]() |
#3213 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bawilem sie prototypem Sensation w pracy na szkoleniu HTC. Fajne toto, ekran wreszcie dziala a system operacyjny to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
Pan prowadzacy szkolenie byl lekko zazenowany nie potrafiac odpowiedziec na wiekszosc moich pytan, mimo ze przed szkoleniem nie omieszkal poczynic aluzji do mojego T-Shirtu z napisem "Think Different" i pewnym znanym logo ;-). Padlem, gdy pochwalil funkcje integracji uslug (SMS/Mail) z ichnim Address Bookiem i segregacji pod tym katem. Zapytal z duma czy iPhone to ma i byl wyraznie zdziwiony odpowiedzia iz jest to zintegrowane od czasow pierwszego iPhone, czyli od 2007 roku, a w Makach od ponad 10 lat... Prezentowano nam rowniez wspomniana mozliwosc uzywania Desire'a jako hotspotu osobistego. Rozdane sluchawki (sztuk 4) zgrabnie polaczyly sie z punktem dostepowym. Moj iPhone nie mogl pomimo podania dobrego hasla. Pomyslalem ze moze uaktywnione jest filtrowanie MACow, ale moje watpliwosci rozwial fakt iz po mojej probie polaczenia sie problemy z lacznoscia zaczeli miec inni na wspomnianych sluchawkach HTC. Skoro piate urzadzenie powoduje zadyszke, to nie dziwie sie ze przy osmiu sie ugotowal. iPhone 4 ma ograniczenie do pieciu urzadzen. I jestem zdania ze lepiej dac ograniczona funkcje, ktora dziala idealnie, niz dac uzytkownikowi za duzo swobody, zeby cos zepsul... Odniose sie do samych telefonow. Pierwszy raz chyba w zyciu mialem przyjemnosc bawic sie androidem ktory nie zostal przerobiony przez pryszczatego nastolatka, tylko posiadal wbudowany referencyjny ROM od Google. I nie mam mu nic do zarzucenia - ekrany wreszcie dzialaja, plynnosc systemu jest fantastyczna (nawet na stosunkowo malo wydajnym Wildfire), wszystko ladnie sie animuje a intuicyjnosc to tak naprawde kwestia przyzwyczajenia wiec nie bede sie o niej wypowiadal (choc usmiech na mojej twarzy wywolal przelacznik ekranow w Androidzie na wzor Expose z OS X :-)). Ogolnie - i tak wybiore iPhone (4ka juz jedzie), ale na dzien dzisiejszy nie liczac paru subiektywnych bledow estetycznych (gumolit z tylu obudowy...) to telefony firmy HTC do pary z systemem Android osiagnely poziom w ktorym warto je kupic, bo sa wygodne, intuicyjne, w miare ladne, a dzieki ewolucji designu i Androida - coraz bardziej "cool" :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@M@X czym chłopa żeś zagiął?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Systemu, z którego Amerykanie nigdy nie zrezygnowali. Cały czas nieprzerwanie był i jest na uczelniach, instytucjach, w domach też, np. w terminalach AOL; teraz w OS X. Tylko upośledzona technologicznie reszta świata zachłysnęła się okrojonymi systemami Microsoftu, które mają wyłącznie jedną zaletę: są tanie jak barszcz. Napisałem to ja, leniwy biedak z Europy Wschodniej, korzystając z Windows XP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Piękny... ![]()
![]() |
![]() |
#3217 | |
Get a Mac!
Cytat:
@Bananek - napisze jutro, dzis wrocilem z wesela i ciezko mi sie odniesc ;-]. Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3218 |
Czytający
Data rejestracji: 12.04.2010
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
logged out
CDRinfo VIP
![]() |
#3220 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajne..
Ale Apple i tak ich pozwie. Co prawda jeszcze czegoś takiego nie wprowadzili, ale Steve pewnie już o tym pomyślał, więc sam rozumiesz.. ![]()
![]() |
#3221 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Pożyczyłem od znajomej Nokię 6300 i jest okej, ale przyzwyczajenia robią swoje i próbuje walić w ekran paluchem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3222 |
Get a Mac!
Nokie sa "nietapowalne" ^_^'!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
logged out
CDRinfo VIP
@andrzejj9 ten interfejs jest wzorowany na Windows Metro UI, które jest stosowane w WP7 ;-)
btw Nie wiem czy wiecie ale chodzą plotki, że Windows 8 ma mieć taki właśnie interfejs.
![]() |
#3224 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
ja tam wole wm 6.5
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
O Windowsie 8, w tym także o interfejsie, jest trochę w najnowszym Komputer Świecie. Szczerze mówiąc to wygląda to dla mnie przerażająco.. Nie, że jest brzydko, czy coś, ale ze względu na ilość miejsca zajmowaną przez menu wszystkich okien w pionie.. Wstążka z Office'a ma być teraz w całym systemie, co nawet miałoby sens na starych monitorach 4:3. Chyba jednak twórcy zapominają (co jest widoczne już od jakiegoś czasu, np. w Windows Live Mail), że standardem zrobiły się monitory 16:9. Jeśli połowa ekranu zajmowana jest przez wszystkie paski menu, a na właściwą powierzchnię roboczą zostaje też połowa, to coś jest dla mnie nie tak..
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|