![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 | ||||
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Inżynierom służbowych telefonów nie dają... wychodzą z założenia, że marketingowiec ma telefon a inżyniera wypadało by zawieść. I jak inżynier zechce zadzwonić to mu marketingowiec telefon ma udostępnić. Nie mówię tu o telefonie stacjonarnym w biurze oczywiście. Co do głupoty, tu się nie zgodzę, cenię komfort a skoro mnie na to stać - to dla czego by nie? Nie kupuję telefonu na raty czy abonament. Więc - skoro mnie stać i jestem gotowy zapłacić za komfort pracy - to dla czego by nie? Cytat:
Co do CAD, jak sam powiedziałeś - nie znasz się. Nikt nie mówi tu o projektowaniu a podglądzie plików CAD. Wyobraź sobie taką sytuację. Jedziesz na jakąś budowę / ba nawet idziesz na halę. Kilka detalów nie pasuje. Co robisz? Sprawdzasz czy są poprawnie wykonane. Spamiętasz milion narysowanych przez siebie detali? Idziesz do biura szukać rysunków? Jak biuro blisko - to można, a jak na budowie jesteś oddalonej o 500 km... i akurat brakuje ci tego rysunku... otwierasz na telefonie i gotowe. Widzisz czy się zgadza czy nie. Cytat:
No i zmieniłem na S5 i jestem zadowolony. Szybciej Pentagram Monster X5 Pro / HTC Sensation, Nokia E52 / Nokia E50 / HTC Magic / N95 i wiele wiele innych Do obrażania mi daleko - no ale skoro byki ci przeszkadzają - to jest to jakieś rozwiązanie.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|