![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo to jest wszystko zbedne. Tylko, ze jak pozniej bedzie w ios to bedzie cudowna inwencja appla...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Najwięcej dziur w iOS :-D
http://www.phonearena.com/news/iPhon...mbined_id41258 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dwa pytania:
1. czy jest teraz możliwośc zainstalowania google maps na iOS? 2. czy te mapy Applowskie zostały poprawione? Myślę nad przesiadką na iP5, a zależy mi na dobrej, defaultowej Nawigacji. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
2. Oczywiście, są systematycznie poprawione co kilka dni. I są - dzięki temu - coraz ładniejsze. Co prawda, dalej nie da się według nich nigdzie dojechać, ale za to są najładniejsze na świecie. A teraz serio - jeśli zależy Ci na dobrej nawigacji to użyj czegokolwiek, tylko nie defaultowych map Apple.
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apple flame war (było: Apple iPad)
1. Tak.
2. Tak. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Chyba nie było wzmianki o telewizorach Apple to zarzucę newsa:
Telewizor UHD firmy Apple jeszcze w tym roku? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
Znajomy, ktoire nie byl sporo lat na Slasku uzyl tej od japka na swoim pieknym, zajefajnym fajfonie.
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
A miałeś styczność czy piszesz, żeby sobie pomarudzić? :-)
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forumator
![]() |
Tak, miałem.
Pytanie mnie specjalnie nie dziwi. Znam przecież applistowską mantrę: - nie miałeś w ręku, a krytykujesz - ajfona to chyba tylko przez szybę widziałeś - inne smartfony mają gorzej - nie stać Cię! Pominąłem coś?
|
|
|
#10 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Po prostu zależało mi na rzetelnej opinii, a nie na opinii kolejnego krzykacza, który krytykuje sprzęt Apple dla zasady - a widziałem po Twoich postach, nie tylko w tym temacie, że lubisz pobawić się we flejm i troszkę opluć jabłko gdzieniegdzie :-).
Ale skoro miałeś styczność to w porządku, dzięki za opinię. Jeśli zaś chodzi o sam sprzęt Apple'a to nie musisz mnie zniechęcać na siłę, miałem iPhone'a1 (nazywany 2G), 3G i 4, więc wiem co to za sprzęt, później przerobiłem Xperię Neo V, Galaxy'ego I, Wildfire'a S (dwa z nich zgubione przy zachlewaniu ryja :-); iP4 zresztą też), teraz mam Galaxy'ego II i oceniam, że nigdy nie miałem lepszego telefonu niż iPhone. |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Cytat:
Życzę miłego użytkowania iPhone , tylko akurat map to nie polecam.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.03.2013 o godz. 08:57 |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forumator
![]() |
iPhones most 'vulnerable' among smartphones
Nowy temat
![]() Szczególnej uwadze polecam analizę wykresu: http://www.zdnet.com/iphones-most-vu...es-7000013129/
|
|
|
#13 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mapy Google dla iOS są celowo wykastrowane z pewnych funkcji (co było z resztą bezpośrednią przyczyną powstania map Apple).
Jeżeli zależy Ci na nawigacji samochodowej to całkiem niezły i tani jest Sygic. Uaktualnienia aplikacji i map są za darmo, więc w porównaniu z polskimi propozycjami jest interesująca. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Teza: "It just works," Jobs exclaimed when he first demoed the service in 2011. "Everything happens automatically," Jobs continued, "and it***8217;s really easy to tie your apps into iCloud***8217;s storage system." Weryfikacja: - it***8217;s a total mess to implement. "iCloud hasn***8217;t worked out for us," - "We spent a considerable amount of time on this effort, but iCloud and Core Data syncing had issues that we simply could not resolve." - "I***8217;ve rewritten my iCloud code several times now in the hopes of finding a working solution," wrote developer Michael Göbel in a blog post, and "Apple clearly hasn***8217;t." " Apple has failed to improve the way it syncs databases ("Core Data") with iCloud, yet has continued to advertise and market iCloud as a hassle-free solution." Dalej nie chce mi się szukać Co do iCloud to nie jestem w stanie zrozumieć jednej rzeczy (bo ja prosty człowiek jestem): dlaczego do iCloud nie mogę wrzucić sobie dowolnych SWOICH, LEGALNCH plików, a tylko takie, na jakie pozwala mi Aple.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 30.03.2013 o godz. 09:01 |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|