![]() |
Cytat:
btw. Skąd wziąłeś liczbę 100 dla androida? |
Porownanie bardzo ladne. Dodac do tego 65 000 apek na iPada i zestawic ze 100 na Androida i widac, ze konkurencja nie ma szans... ;-)
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Gdy przychodzi do udowodnienia tego co mówią to jest wielkie ale. No bo jak ktoś ma oprzeć swoje twierdzenia na faktach? Przecież on ma racje i nie musi niczego udowadniać. Dla mnie takie myślenie jest puste i nic nie warte. Cytat:
Cytat:
;) Załącznik 56903 Załącznik 56904 |
jak mu jezyk szybko lata to dobrze...pani bedzie dobrze
:D |
Cytat:
|
Ty nie zrozumiesz. Ide do pani!
|
Cytat:
Teraz jednak już wiem. Te opinie jednak zachowam dla siebie, a ty nic nie tracisz, bo i tak tego nie zrozumiesz :) |
Andy, Ty weź przestań już... Czegoś się uczepił? Cały czas chcesz tylko jakieś dowody, argumenty... I po co? Nie rozumiesz nic z tej dziwnej dyskusji? Sprawa jest naprawdę banalna:
- są ludzie, którzy dobierają sprzęt do swoich potrzeb, tak żeby był funkcjonalny i dobrze się na nim pracowało; - są ludzie, którzy kupują taki a nie inny sprzęt, bo im się podoba i tyle; - są ludzie, którzy biorą sprzęt będący kompromisem dwóch powyższych cech; - ale są też ludzie, którzy kupują sprzęt tylko dlatego, że jest drogi, a ich na to stać. I w swojej pokrętnej logice uważają, że to zwiększa w jakiś sposób ich prestiż, bo im "nie podskoczysz". Pamiętam jak kiedyś miałem klienta, który przyniósł wypisaną na kartce topową konfigurację kompa. Myślę - ładny konfig sobie dobrał. A on - "To jest komputer mojego sąsiada. Mój ma być droższy!". A jakakolwiek dyskusja przeciw takim argumentom, z taką mentalnością, nie ma sensu... A przecież obaj Twoi główni adwersarze przedstawili sprawę jasno... |
To wszystko to tylko mit. Zgadzam się.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mit zywej osoby, a taki kult Stalina to juz zly.
|
Cytat:
Opinie użytkownika. Nie producenta, nie dystrybutora, nie faceta zajmującego się PR! Nie interesuje mnie kto to wymyślił, co to jest, na jakim patencie to działa - to są nieistotne bzdety którymi się nie mam zamiaru zajmować. Produkt ma być ładny, działający, prosty, funkcjonalny, multidyscyplinarny. Jeżeli ktoś wypości na rynek produkt równoważny Apple, a do tego tańszy i prostszy - niewątpliwie go kupie, i nie będzie to nic nadzwyczajnego. Drugie - Apple stworzyło swój mit, historie i to tez się liczy. I tego nie możecie strawić. No bo wyobraźmy sobie mit PC :) albo mitologie Samsunga Tab :) :) Porównajmy mit niedomytego Gatesa, z mitem jabkowym Jobsa :) Czujesz fazę ? - pewnie nie, bo golfy wymyślili Skandynawowie a Jobs ich okradł z pomysłu, a okularki pożyczył od Lennona, a trampki od ..... :) |
Konkurencyjność Apple tkwi w prostocie ludzi, a ta jest dziedziczona genetycznie.
|
Cytat:
Cytat:
Siła Apple tradycyjnie tkwi w tym, że to.. Apple.. |
Dzisiaj widziałem na 15 letniej Hondzie naklejkę japka, wszystko na temat, szkoda gadać. :haha:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |