![]() |
@jou mogę się założyć, że fanboje wcale tego pomysłu nie skrytykują :)
|
tak bardzo mają nas w... :)
|
Cytat:
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
hehe skrajne 'gupki' oczywiście będą dumne z tego ficzera :)
mała przesada wg mnie ... |
|
Dlaczego jest nam tak milusio w sklepach Apple'a?
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,...wiadomosc.html Cholerka, będę musiał się wybrać... |
Inspiracje darmowe i wielebne.
|
zapewne bardzo duzo
ale z ich slow wyniknie, ze to nokia im zaplaci ahhh ta sila marketingu... |
Cytat:
Na siłę próbujesz pokazać, że MMS to coś be. Cytat:
iPhony łamane kilkanaście godzin po wyjściu + wiele innych... - to jest ten ideał? Apple można pozazdrościć jednego - marketingu. W tym nie mają sobie równych. Wracając do tej ugody z Nokią to ciekawe ile musieli zapłacić.. |
I tu po raz kolejny muszę się zgodzić z (jak to powiedzieć poprawnie politycznie? ) zwolennikami Apple.
MMS to jest absolutnie super emejzing madżikal i osom ficzer - całe szczęście, że Apple go wynalazło. przy okazji polecam poczytanie na różnych forach tego, co Fanboje pisali rok temu, czyli " MMS jest niepotrzebny bo nikt tego nie używa" . "bardzo dobrze, ze nie ma MMS bo to funkcja dla dzieci", "bardzo dobrze, ze nie ma MMS bo zamula system", "bardzo dobrze , ze nie ma MMS bo przecież można wszystko wysłać mailem, a Apple w swej nieskończonej mądrości nigdy nie zniży się do dublowania funkcjonalności." Innymi słowy - mamy tu przykład typowej reakcji wyznawców Apple. Jeżeli sprzęt Apple nie posiada jakiejś funkcji, to jest ona niepotrzebna, dubluje inne o raz zamula system. Po wprowadzeniu takiej samej funkcji przez Apple ze średnio 5 letnim opóźnieniem w stosunku do konkurencji, ci sami Fanboje już na drugi dzień pieją z zachwytu, jakie to wspaniałe ficzery wynalazło Apple i oczywiście wszyscy na świecie kopiują ich genialne rozwiązania. Nie wiem co powiedzieć - ręce opadają. |
No nie przesadzaj z tymi wiekami. Gdy znajduję się w sieci 2G wysłanie MMS trwa chwilę.. Korzystam z iP 3GS.
|
Po mojemu to kwestia podejscia do tematu. MMS to transmisja danych, bo jak wylacze transmisje danych komorkowych to MMSa nie wysle. Pierwszy iPhone byl 2G wiec wyslanie MMSa trwaloby wieki. A nie od dzis wiadomo ze Apple daje cos co dziala idealnie, albo nie daje tego wcale...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ma chłopak rację. Tak jest - najlepszy przykład to MMS niedostępny w pierwszych wersjach oprogramowania, by później wprowadzić go jako super amejzing ficzer
|
Ale żeś się rozpisał...
A nie prościej było by napisać, że wkurza Cię iM@X? |
to, co mnie najbardziej wq. w Apple, to fakt, ze:
1. sprzedaja produkt pozbawiony jakiejs funkcji 2. wspieraja ludizom, ze ta funckje jest im niepotrzebna bo i tak niekt jej nie uzywa albo nie potrafi uzywac 3. osoby kupujace produkty jabczoka wciskaja innym, ze brak tej funkcji to krok do przodu, a osoby narzekajace to albo idioci, albo komputerowi maniacy 4. jabczok wprowadza nowa wersje sprzetu z ta funkcja, ktora jeszcze tydzien temu byla be izacofana 5. nagle okazuje sie, ze to co jest nowoscia u jabczoka, jest przez nich wymyslone, a inne firmy skopiowaly to roziwazanie (mimo, ze maja je od 10 lat) 6. kliejenci jabczoka wpieraja innym, ze ta fukncja jest super niezbedna i nowatorska i wlasnie zostala odkryta przez jabczoka 7. argumnety w dyskusji, ze bylo jak w pkt. 1-6, sa przez klientow jabczoka pomijane - jabczok jest, byl i bedzie de best 8. i od nowa - tylko z inna funkcjonalnoscia czekam na patent na kolo :hmm: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |