![]() |
Pingwinica? :szczerb:
|
Przyjdzie do Ciebie żona, zrobi porządek, nie pozbierasz się już nigdy. :P
|
edu, ała nie bij, litości...
|
Cytat:
|
Ładny widok mógłby być, ed z jabolem i japkiem przed monopolem || hehe
|
Cytat:
Nie miałem czasu na obejrzenie tego sprzętu, wsiadłem w autobus, którym kuzynka jechała, na chwilę przysiedliśmy na murku, jej 2,5 roczny brzdąc dokazywał, włączyłem japko i stwierdziłem, że i tak w słońcu nic nie widać... |
Model ma najczesciej literke "A" i 4 cyfry obok siebie - niech takiego symbolu szuka :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Pewny jesteś, że "zdiełano" a nie "Designed by Apple in California Assembled in China"? |
Odczytała mi kuzynka przez telefon napisy ze spodu:
MacBook AH 81 16.5.VDC 3.65A MAX 2007 rok. Nie wiem co to wszystko znaczy, wychodzi mi z googlania, że to symbol zasilania i baterii... A, jeszcze jest, że zdiełano w Kalifornii. :D |
Jak intel to brac. Jak 15'' to na bank MB Pro, wiec alu, wiec tez brac. Dolozyc RAMu do 4 GB i Snow Leopard bedzie smigal jak szatan, z Lionem moze byc problem. Mozna tez sie pobawic i SSD zalozyc :-)!
|
Jak sprzed 3 lat, to jest ryzyko, że na pokładzie nie będzie Intela, a apple zdaje się rezygnuje ze wsparcia ppc ||
|
Byłem dzisiaj z kuzynką we firmie co skupuje laptoki, za japko w pełni sprawne, prawie nieśmigane, ze zdrową baterią i nową ładowarką (chyba ze 4 stówy za nią dała :szczerb:) daje jej gość tysiaka, sam się zastanawiam, czy tego nie wziąć, ale w komplecie jest szajsung, co baterię ma dwuminutową i ogólnie chujnia. :szczerb: Za szajsunga 400, matryca, dysk, klawa dobre...
Jakie to są dokładnie modele, to nie powiem w tej chwili, ale japko jakieś tak sprzed 3 lat, to maksimum, ale naprawdę widać, że nieużywane, taki mały laptok z 15" przekątna. |
Ja na swoim laptopie T42 też odpalę Adobe CS, co o niczym nie świadczy. :mruga:
Do poważnych zastosowań miniaka nie kupują. Jeśli już ktoś się za to bierze, to zmienia dysk na SSD i ładuje max. RAMu do niego. Ale to już jest zabawa w całości za prawie 4 tysiaki... |
Cytat:
Sam często widzę, uruchomionego na Miniacu, Adobe CS, a nawet przy podłączonych dyskach FW - Final Cut. Wiec nie opowiadaj, takich rzeczy! Wydajnością Miniac bije na głowę 97% P-cetow! Z porównywalnymi, a nawet mocniejszymi procesorami. |
Mamy inne priorytety - ja patrzę na sprzęt do pracy, Mac mini raczej do poczty i Internetu... i szpanu. :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:15. |