![]() |
Czegoś tutaj nie rozumiem. Wcześniej OSX nie miał aplikacji pełnoekranowych? A gry? Gry były pełnoekranowe.
|
Pozwolę sobie umieścić komentarz z dp jaki ktoś napisał pod artykułem o WWDC:
Cytat:
|
Obejrzałem właśnie relację z WWDC 2011 i jestem wstrząśnięty.
Postanowiłem wywalić do śmietnika mój badziewny sprzęt (ze wstydu nie wspomnę jakiej firmy i zdzieram naklejkę ze zderzaka). Ja już wcześniej przypuszczałem, że będzie emejzing, osom i madżikal, ale żeby do tego stopnia??? Np. zakładki w Safai -ach emejzing - i tutaj Wy wszyscy biedacy, którzy używacie maszyn z Andkiekm BO WAS NIE STAĆ na porządnego fona (czyli Apple) - i co teraz powiecie? Chyba widać jak na dłoni, że wszyscy na świecie skopiowali ten madżikal ficzer - i to zaledwie 5 lat temu. W dodatku w ochydny, podstępny sposób. Kiedy Apple pracowało w pocie czoła, żeby dostarczyć ten ficzer swoim wyznawcom, inne firmy wypuściły takie same przeglądarki zaledwie 5 lat wcześniej i to w dodatku absolutnie niedorobione, pełne bugów przeglądarki, które nawet nie są w stanie porządnie śledzić swoich użytkowników. |
To było do przewidzenia - w App Store jest masa aplikacji, które kiedyś pojawią się w iOS jako funkcja natywna.... i znów będzie WOW... ale to już było, za free albo 0,79 euro.
|
@Gadzina jesteś jednym z nielicznych użytkowników który potrafi powiedzieć, że Apple też kopiuje od innych ;-)
btw ta usługa "Powiadomienia geolokalizacyjne" są zerżnięte... http://dailyappshow.com/nearby-iphone-app-review :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
btw, z niecierpliwością czekam na srajOS 5 który wprowadzi takie innowacje jak widgety, oraz nowoczesny system powiadomień znany z Androida :) |
Dajcie mu spokój, wziął chłop jeden dzień wypoczynkowego na kinołt jakiś (ch..j wie co to jest), a wy mu dokuczacie. Módlcie się do Japca, żeby tego kinołta nie podzielili na pięć części, bo iMax na wakacje nie pojedzie!
|
iMax :rotfl: zabijasz mnie dzis bardziej niz zwykle :haha:
|
Steve bless you M@X ! :)
|
Moja linia antyrewizjonistyczna... cholera. Znowu to. Nie. Szkoda klawiszy.
|
Obiecuje. Bo do tej pory zadnych przejawow kompromitacji nie stwierdzilem ;-)...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
obiecaj M@xiu, że więcej nie będziesz się kompromitował :>
|
Smialo, Albercik! Usta, usta!
:rotfl: A co do Keynote, to chce byc na biezaco i wziecie urlopu nie uwazam za nic dziwnego :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |