![]() |
edu, pomijając nasze żarty, pomyśl
ile osób na świecie jest zaginionych, oraz na ile wtedy takie informacje byłyby przydatne. Tak poważnie rzecz biorąc, o ile nie jesteś 'sąsiadem z Pruszkowa' ;) to dbasz o to, że iphon zapisze w pamięci (czy tam wyśle na serwer) ile razy byłeś w monopolowym, albo gdzie fajki kupujesz ? Jednak prywatność to prywatność, obce jest godzenie się na inwigilację - jeśli taka jest prowadzona, pytanie tylko czy Ty jako zwykły człek nie gubisz się w tych logach miliardów osób. To tak jak ten gościu z WikiLeaks, zaobrączkowali go i mają na oku, gazety robią sensację, że to niewola, wbrew jakiś tam prawom, że nie powinno być tak surowo, a może dzięki tej obrączce ten gość nadal żyje ? Gość takie ścieki opublikował, że mógłby zniknąć w trymiga... Także to może być przekleństwo a może i nie, punkt widzenia zależy od kąta patrzenia. :) |
Ale aplowcy nie będą niczego dochodzić, są szczęśliwi z założenia.
|
grzeniu, ale wtedy to byłby OT :D
Cytat:
No, niech im się biorą za tyłki. |
Dla równowagi poszukaj coś z logo MS :D
|
Bartezu, to gdzie to mam dawać, do działu humor ? Tu też pasuje. :P
A jak ktoś to zgłosił, to nadgorliwy jest i brak mu poczucia humoru /nie należy się przejmować. Każdy jak coś śmiesznego znajduje na temat apple to wkleja tu, tak samo normalne wiadomości, nie widzę związku z przeginaniem. Czy yahol się przez to obraził ? Nie, też się uśmiał, nie zamierzam się przejmować tym, że komuś notorycznie coś nie pasuje... Bartezu, urlop im minie i się uspokoją. PS I nie ja tu przeginam. |
Ten wynalazek musi zobaczyć Stiv Mobs. On powie, że to amejzing i zaczną sprzedawać! Jak się postarają, to całą łazienkę zaprojektują ze zużytych części i jeszcze zarobią! Amejzing! ||
Taki, klozetowy humor Patrixu. |
Nie, to o fiutach :D
Zaraz zapuszczę sobie po raz nie wiadomo który ten przepyszny film i będę się cieszył. :D Mam nawet dwie wersje, pierwsza z tym kultowym tłumaczeniem o jesieni średniowiecza, chyba właśnie to pójdzie na ekran. :D A, jeszcze trzeba skoczyć po jakieś 4 browarki. :D |
czy to jest o jesieni starożytności k***a
|
Dać tu cytat z Pulp Fiction? :>
Dam... Well, let's not start suckin' each other's dicks quite yet. |
Jasiek, nie podlizuj się Bartezowi :nie:
|
@Patrix - to stary, pierwszej generacji miniak! :)
Jak widzisz, nawet jak dokonał swego żywota, można go jeszcze wykorzystać, do ważnych celów. Z PC nie zrobisz tego w żadnym wypadku :) I to jest kolejny dowód, na wyższość Maca nad PC :) @Bartez - to dopuszczalne, każdy dowód o wyższości Apple nad reszta świata, jest mile widziany :) |
Patrix nie przeginaj.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
JA i ONE! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |