![]() |
dobra... jak zrobić downgrade iOS 7 do 6.1.3 ? :>
|
Cytat:
Jesteś kompetentny prowadzić dyskusję czy już zabrakło materiałów reklamowych? |
W IP5C wynaleziono plastikową obudowę. :szczerb:
|
Ja mam takie pytanie i to całkiem serio:
czy któryś z applistów mógłby w punktach wymienić wszystkie przełomowe ficzery, jakie ponownie wynalazło Apple ("re-invented") i zastosowało w IP5C oraz IP5S? Uwaga! Pomijamy oczo***ne bumpery oraz dawno wycofany z użytku przez cały świat czytnik linii papilarnych. |
Cytat:
|
I przezroczystość!
|
Kolory powinni też opatentować.
Wszystkie. |
Tak jest. A opatentowali już kolorowe obudowy?
|
Japko to planowalo wczesniej w swoich glowach a nokia im pomysl ukradla...
|
Pomysł z kolorami żywcem zerznięty z Nokii Lumii - blondynki w różowych sukienkach iPhone porzuciły dla kolorowych Lumii;)
iPhone już nie cool;) |
Tez tak kiedyś myślałem. Jednak pewnego dnia zobaczyłem kapliczkę ze Stivem u pewnej osoby i wszystko legło w gruzach...
|
2:48...
moja wielokrotnie zachwiana wiara w ludzi mimo wszystko nie pozwala mi wierzyć, że to naprawdę.. |
Ilość załączników: 1
|
Smartku, 5 generacja dostanie raczej A7+.
Ja czekam na mini z retina - dopiero wtedy zmienie swoja 3cia generacje . Retina, ktora bezawaryjnie mi sluzy. |
Cały czas o Mini myślę. Ostatnio był mi mniej potrzebny i dlatego pewnie jeszcze nie kupiłem, a skoro trochę czasu minęło to pomyślałem o jakimś następcy (nawet nie wiem, czy po to, żeby kupić, ale stare pewnie od razu trochę by spadły - nawet gdyby tylko pojawiły się plotki). Dla mnie w sumie dotychczasowy model jest wystarczający.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |