Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Programy do nagrywania, testowania, diagnostyki

Programy do nagrywania, testowania, diagnostyki Dział poświęcony oprogramowaniu związanemu z nagrywarkami CD/DVD/Blu-ray



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
LinkBack Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.03.2015, 14:07   #1
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 20,624
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
PlexUtilities

Temat dotyczy wszystkich spraw\problemów\ustawień itd itp związanych z programem PlexUtilities

Nazwa:  2015-03-18_15-04-43.png, 
obejrzany:  210 razy, 
rozmiar:  82.8 KB.

link do programu :
PlexUtilities

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 19.03.2015 o godz. 15:23
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.07.2016, 16:54   #2
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.01.2015
Posty: 43
golanek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
test zużycia lasera CD DVD po crosflash do Plextora

dalej się zastanawiam czemu Plexutilities nie widzi nagrywarek u mnie...
a na ProBook widzi na mostku USB 3.0
Spróbuj wyłączyć w biosie 4 porty (zapewne masz 8) i zmienić ustawienia wg schematu jak niżej
SATA RAID/AHCI Mode - Disable
SATA Port0-3 Native Mode - Disable
Onboard SATA/IDE Device - Disable
Windows może się nie załadować na takich ustawieniach, wszystko zależy od tego na jakich był instalowany.

Jeśli windows się zbootuje i plexutil zadziała to można wtedy spróbować z trybem Enable dla "Onboard SATA/IDE Device" i wtedy w "Onboard SATA/IDE Ctrl Mode" ustawić IDE.

Plex musi być wpięty do któregoś z pierwszych portów od góry. Do pierwszego proponuję podpiąć hdd z systemem (sata0) a do drugiego (sata1) plexa. Jak zadziała plexutil można zmienić na sata2 lub sata3.
Porty sata4,5,6,7 na czas testu nie będą działać.
golanek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 17:26   #3
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
cześć golanek

moja MBO to Gigabyte GA-X58A-UD7 v2

obecnie mam ustawione pod Marvel 6G dysk SSD i HDD w trybie AHCI
SATA 2 z ICH10R mam w trybie IDE i tam mam podpięte wszystkie nagrywarki
SATA 2 z Gigabyte tryb IDE ale nic nie podpięte

podepnę PLEXTOR BD-R PX-LB950SA i zobaczę zaraz i sprawdzę twoje ustawienia
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 17:38   #4
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
działa jak mam tylko samego Plextora to na to samo wychodzi jak go podepnę do ProBooka :-)

eSATA - Disable
SATA 2 Gigbyte - Disable
1 port IDE - Disable
SATA Port 0-3 Native Mode Disable

Marvel 6G AHCI - ENABLE SSD i HDD
Nazwa:  a7.jpg, 
obejrzany:  192 razy, 
rozmiar:  90.8 KB.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 17:49   #5
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
SATA 2 Gigbyte z kontrolerem IDE - Enable
SATA Port0-3 Native Mode - Enable

i widzę to

Nazwa:  a8.jpg, 
obejrzany:  191 razy, 
rozmiar:  93.6 KB.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 18:03   #6
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
sprawdziłem wszystkie opcje

SATA Port 0-3 Native Mode - Enable czy Disable nie ważne jaki port od 0-5 na ICH10R wykrywa poprawnie Plextora
z aktywnym Marvel 6G i dwoma dyskami SSD i HDD
eSATA bez znaczenia Disable /Enable

problemem jest kontroler Gigabyta obsługujący 2x porty SATA 2 i 1x kanał IDE
jak jest aktywny nie wykrywa Plextora jak go wyłączę to wykrywa.

próbowałem Plextora podpiąć pod SATA 2 Gigbyte ale nie wykrywa go
tylko w Plexutilities bo tak normalnie to w systemie imgburn działa jak należy
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 19:15   #7
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.01.2015
Posty: 43
golanek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Myślałem że masz 6 portów zbudowanych na południowym ICH10R + 2 na jakimś dodatkowym chipie. A ty masz 10 portów 6+2+2 (ICH10r+GIGABYTE CHIP+MARVEL) do tego 2 x esata na JMICRON. Plexutil ma prawo ześwirować przy tak napakowanej płycie. Układy już nie najnowsze ale wypasiona nieźle. Niejedną płytę serwerową by zawstydziła.
Masz podpięte pod sata więcej niż 8 urządzeń?
Jeśli nie to proponuję takie ustawienia:
HXD - disabled
ich sata mode - ide
sata port 0-3 native mode - disabled
eSATA Controller - disabled (ma znaczenie bo zwalnia przerwania dla trybu ide)
gsata 6_7 - enabled
gsata 6_7 mode - ide
gsata 8_9 - disabled

Urządzenia
porty 0-5 - 6xdvdrw w tym plex
porty 6-7 - 2xhdd

Ostatnio zmieniany przez golanek : 15.07.2016 o godz. 20:01
golanek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2016, 21:09   #8
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
obecnie mam tak

pod Marvel 6G Samsunga SSD i Caviar Black

pod ICH10R -Pioneer S09
-iHBS112
-iHAS124 A
-iHAS124 B
pod Gigabyte IDE - Plextora 755
- Benq 1640

HXD mam od początku - Disable nie wiem od czego to
ch sata mode - ide
sata port 0-3 native mode - zmienie na disable
eSATA Controller - disabled

gsata 6_7 mode - mogę zmienić na IDE ale może być problem bo system mam na AHCI zainstalowany i nie wiem czy się uruchomi

gsata 8_9 - disabled to testu wyłączę ale tak to nie bardzo bo mam 2x IDE :-) a to jest cenne dla mnie

tylko wszystko jutro bo dziś... już nie dam rady majstrować przy kompie :-)
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 06:01   #9
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.01.2015
Posty: 43
golanek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Skoro tak, to zróbmy małą korektę:
HXD - disabled
ich sata mode - ide
sata port 0-3 native mode - disabled
eSATA Controller - disabled (ma znaczenie bo zwalnia przerwania dla trybu ide)
gsata 6_7 - enabled
gsata 6_7 mode - ahci

gsata 8_9 - enabled
gsata 8_9 mode - ide

Pod Marvel 6G (poty sata6_7) Samsung SSD i Caviar Black

pod ICH10R (porty sata0_3)
-iHAS124 B/PX-LB950SA
-PX-L890SA
-iHBS112
-iHAS124 A
ICH10R (porty sata4_5)
-Pioneer S09
-wolny

pod Gigabyte IDE - Plextora 755
- Benq 1640

Do portów sata 8_9 (2 ostatnie) nie może być nic wpięte

HXD to "chłyt marketingowy" gigabyte - macierz R0 dla ich10r, na którym ty nie masz hdd.
golanek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 19:27   #10
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jestem :-) biorę się za przepinanie :-)

czary2mary proszę przenieś naszą dyskusję z golanek
do działu z PlexUtilities :-) dzięki
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 19:45   #11
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
gotowe



HXD - disabled
ich sata mode - ide
sata port 0-3 native mode - disabled
eSATA Controller - disabled
gsata 6_7 - enabled
gsata 6_7 mode - ahci
gsata 8_9 - enabled
gsata 8_9 mode - ide

Marvel 6G (poty sata6_7) Samsung SSD i Caviar Black

pod ICH10R (porty sata0_3)
-PX-LB950SA
-iHAS124 B
-iHBS112
-iHAS124 A
ICH10R (porty sata4_5)
-Pioneer S09
-wolny

pod Gigabyte IDE
- Plextora 755
- Benq 1640

sata 8_9 (2 ostatnie) wolne
Nazwa:  a9.jpg, 
obejrzany:  172 razy, 
rozmiar:  142.6 KB.

Nazwa:  a10.jpg, 
obejrzany:  160 razy, 
rozmiar:  93.8 KB.

Nazwa:  a11.PNG, 
obejrzany:  178 razy, 
rozmiar:  125.0 KB.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 19:51   #12
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ewidentnie blokuje kontroler GSATA/IDE

wystarczy że go wyłączę i
wykrywa Plextora
Nazwa:  a12.jpg, 
obejrzany:  171 razy, 
rozmiar:  109.2 KB.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 20:07   #13
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 08.01.2015
Posty: 43
golanek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wrzucić jeszcze foto z bios ze "standard CMOS features" z włączonym GSATA 8_9.

Ostatnio zmieniany przez golanek : 16.07.2016 o godz. 20:12
golanek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 20:53   #14
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czyli ustawienia fabryczne ?

hmmm zły pomysł mam sporo poustawiane żadne OC ale przy RAM i CPU

szyba ze chcesz zobaczyć jak wyglądają ustawienia i nie będę zapisywał

ale jest przełom zainstalowałem ze strony Gigabyte
Cytat:
GIGABYTE SATA2 Driver

1.17.59.0 3.34 MB 2010/11/17
i
Nazwa:  a13.jpg, 
obejrzany:  160 razy, 
rozmiar:  113.2 KB.

tylko napędy IDE rozpoznaje jako RAID
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2016, 20:56   #15
Moderator
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika seku
 
Data rejestracji: 01.12.2004
Lokalizacja: Deep Dark Ocean
Posty: 3,784
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
po zainstalowaniu tych sterowników porawnie rozpoznaje mi Plextora 755 :-) tj. nie jest

Nazwa:  a14.PNG, 
obejrzany:  174 razy, 
rozmiar:  51.1 KB.

Nazwa:  Przechwytywanie04.PNG, 
obejrzany:  178 razy, 
rozmiar:  32.2 KB.
__________________
Every wish is only a journey away...
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone
TrackbacksWyłączone
PingbacksWyłączone
RefbacksWyłączone


Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
MILLENNIATA M-DISC BD 25GB Mój Tescik ! czary2mary Nośniki optyczne 45 02.02.2018 17:05
Plexutilities tomxfoto Napędy optyczne DVD 8 29.06.2013 19:40
PlexUtilities nie widzi PX-L890SA rcobex Napędy optyczne DVD 2 11.12.2012 15:55


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO