![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
Oki tak zrobie. Ale przy okazji mam jeszcze inny problem.
Dostałem od kumpla film na DVD - kopie oczywiście ![]() Nero natomaist nie potrafi też skopiwoać płytki w locie. A DVD Dectyptor wywala będy na 68%. Może ktoś mi pomóc? Czym przegrać tą kopie. Nawisame mówiąc to ciekawe jak gościu zrobił tą kpię że udało mu się zostawić menu. Jak ja robie to DVD shrinkiem to zawsze mi menu opcina. Dla scisłości mowa o płytkach jednostronnych. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
Zeby miec menu w shrinku musisz wziac Full Disc. A co do bledu to pewnie jakis blad przy nagrywaniu lub zrysowana. Sprobuj programem BadCopy, może się uda.
![]() |
#18 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.08.2004
![]() |
Czy DVD Decryptor robi obraz filmu w skali 1:1 czy odrazu kompresuje film 9GB do romiaru 4,5 GB. Jeśli nie to czy jest taka opcja aby on to robil i jak ja uaktywnic?
A jest jeszcze inny program do porysowanych i blednych folmow bo tamtym nie styka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
Cytat:
zdejmuje zabezpieczenia i kopiuje zawartość na HDD możesz skopiować wyłącznie sam film (lecz z wszystkimi ścieżkami audio i napisami) skopiować całość w postaci plików skopiować tworząc obraz płyty DVD (tu potrzebna jest partycja NTFS tolerująca pliki o wielkości przekraczającej 4GB) można również wyciągnąć samą ścieżkę dźwiękową np z koncertu dzieląc ją na pojedyncze utwory (wymagana jest wtedy jednak przeróbka BeSweetem) ma możliwość wypalać filmy na krążkach DVD ale kompresji nie robi a co do błędów spróbuj zrobić obraz krążka Alcoholem 120% najlepiej mieć wtedy partycję NTFS i ustawić w opcjach programu aby nie dzielił pliku - najwygodniej wybrać profil kopiowania WŁASNY i zaznaczyć IGNORUJ BŁĘDY ODCZYTU później zamontować obraz w napędzie virtualnym i sprawdzić efekt kopiowania |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|