![]() |
Wolno cos mi net chodzi i nie chce mi sie przegladac wszystkich wypowiedzi wiec tylko sie spytam.Czy jest podane rozwiazanie jak przerobic film w tmpgenc gdy rozdzielczosc jest nizsza niz zalecana dla standardu vcd czyli 352x288.
|
tutaj dodaje. Skopiuj go do folderu templates w katalogu programu a nastepnie w programie wciśnij "load" (w prawym dolnym rogu) w TMPGEnc i wyszukaj plik, by program sobie go ładnie zlokalizował :)
|
yyyy tego, takie pytanie. pościągałem te profile i załadowałem je, ale wszystkie są kvcd, a w opisie jest mvcd :] skąd go wziąć?
|
Szukaj z innych źródeł i stron (google, emule i inne P2P)
|
mam mały problemik. a mianowicie chciałbym sobie ściągnąć tego fddshow'a, ale wyskakuje mi jakiś szit i się nie ściąga (z żadnego mirrora :/ )
byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś załączył te kodeki :) z góry dzięki, pozdro! |
jeżeli masz w MPG to łączysz w TMPGEnc obydwa VCD w jedno a potem dopiero przerabiasz na DVD
|
Jak Złaczyc 2 Vcd W Jedno Dvd?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
mam problemik z MemoriesOnTV - :( a dokladniej z wstawieniem dzwieku - gdy chce mu podklad podlozyc wola o plik z rozszerzeniem *ptv (??) - tzn-probuje tak- music-file open ... moglby ktos laikowi krok po kroczku co z ta muzyka ?/thx
|
Cytat:
|
a gdzie moge znalezc plugina MPEG2 do memoriesontv aby moc robic jpg --> dvd ?
|
a jak to sie ma do plikow rmvb? program tmpgenc nie ma raczej problemu z obsluga tego formatu- tylko jak wyciagnac sciezke dzwiekowa z tego formatu?
przy przerobieniu plikow nie mam dzwieku- tak cos nakrecilem w programiku tmpgenc ze nie chce mi audio obslugiwac :( a na koncu wychodzi mi plik o wielkosci 150 mb - podkrecam go % do 95 - zeby zajmowal 700 mb- ale to normalne ze wychodzi takie cos? bardzo prosze o pomoc - co moglem z tym dzwiekiem namieszac (na pewno jest waw- bo na innym kompie i innym tmpgenc konwersja filmu przebiega bezproblemowo i dzwiek jest) |
w memories on tv nie da sie nastawic zeby zdjecia normalnie lecialy jedno po drugim, a nie zataczaly kolka itp...???
|
Cytat:
Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 |
a nie znacie linku do jakiegos dobrego antytrojana? mi nic mi nie chce go usunac :\
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:14. |