![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2009
![]() |
ConvertXtoDVD żólte napisy.
Witam,
Ściągnąłem ostatnia wersję tego programu. Bardzo mi się spodobał bo prosty i w sumie na moje potrzeby wystarczający (czasami dodać gdzieś polskie napisy - tam gdzie ich nie ma). Odpaliłem w wersji trial. Skonwertowałem jeden film i tu wielki zonk - napisy są ale mają kolor żółty (sprawdziłem i na kompie i w odtwarzaczu DVD). Pochodziłem po menu - znalazłem opcje odpowiedzialne za kolor napisów - ustawiłem. Konwersja. I ... napisy znów żółte - choć w projekcie są białe. Przewaliłem pół internetu i nie wiedzą by ktoś miał z tym problemy. Więc może ktoś mi powie co jest nie tak u mnie? Albo czego nie wiem w tym przypadku? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może jakieś ograniczenie wersji trial? Ale tylko strzelam, bo w wersji pełnej zmienia się OK.
Z tym, że nie jest żadnym problemem zmienić kolor napisów w DVD - np. PGCEdit w 15 sekund ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Może to wina Visty?
BTW: a znajdę gdzieś how to jak to zrobić w PGCEdit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
How to? Wczytać, wskazać, enter, zmienić kolor żółty na wybrany, zatwierdzić zmiany, zapisać płytkę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Jasne - najpierw zapytałem - później uruchomiłem program.
A wracając do ConvertXToDVD - wersja zwitaminizowana robi to samo. Nie mam nigdzie XP aby zobaczyć - może ktoś potwierdzić poprawne działanie na Viście (i białe np. napisy)? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[KOMENTARZE] XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | DivX, Xvid, Matroska i inne | 56 | 05.12.2010 18:44 |
Napisy w ConvertXtoDVD i brak synchronizacji | Duris | DVD-Video | 1 | 04.02.2009 21:15 |
ConvertXtoDvd - podwójne napisy | Margo | DVD-Video | 8 | 07.07.2006 07:44 |
XSub - wyłączalne napisy w plikach avi | Reetou | FAQ | 0 | 22.03.2006 19:37 |
DVD Maestro + napisy problem (zawansowany) | Qbin2001 | DVD-Video | 3 | 20.03.2004 11:32 |