Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.11.2005, 00:26   #1
scalak77
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 16.01.2004
scalak77 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Film jest zabezpieczony Regionalnie i CSS/CPPM to CPPM to szyfrowanie 56 bitowe z tego co się doczytałem to jest jakiś znak wodny Jeśli odtwarzacz DVD wykryje, że znak wodny skopiowanego dysku nie zgadza się z oryginałem, urządzenie zatrzyma odtwarzanie płyty po 30 sekundach.
poszukaj sobie w gogle o CPPM to wszystko będzie jasne

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2005, 02:50   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zawyjecie się tu na śmierć panowie.

co do sprzętu to jest w tym trochę racji, ale tylko trochę

czerwone płytki są tylko czerwone, ale zbiegiem okoliczności zabezpieczone inaczej.

sposoby na przejście były podane na forum tu i gdzie indziej - problem nie istnieje.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2005, 11:41   #3
:-PrzemekP
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.05.2005
:-PrzemekP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
czyli wychodzi na to że płytki zabezpieczone to KLOPS i "każdy sobie rzepke skrobie" ... Kowalski ma taki sam film co ja ale JA go Shrinkiem nie potrafie zgrać bo mam HDD 40 GB i musze używać AnyDVD, a Kowalski 80 GB nie kapuje, napiszcie jak to się spożywa !!!
Stary 15.11.2005, 21:20   #4
rejdzu
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.12.2004
rejdzu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a czy ktos z was probowal zgrac najpierw DVD Decrypterem najpierw caly film na dysk(on sciagnie zabezpieczenia) i pozniej dopiero przerabiac shrinkiem ?? po co robicie to w locie ?? szkoda napedu
rejdzu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.12.2005, 12:37   #5
pitbull1983
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.05.2005
pitbull1983 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zgadzam sie z wypowiedzia kolegi

zgadzam sie z wypowiedzia kolegi ,ja jak mam problem to najpierw DVD Decrypterem a potem czyms innym
pitbull1983 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 10:21   #6
slawekxxl
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.01.2005
slawekxxl zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sa dwie metody:
1. całość obrabiam dvdfab decrypter (darmowy)na twardy dysk, nastepnie clone dvd i wypalenie.
2. dvd shrinkiem nagrywam bez menu - wszystkie czerwone płyty zawsze idą.
slawekxxl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: