![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.01.2004
![]() |
Film jest zabezpieczony Regionalnie i CSS/CPPM to CPPM to szyfrowanie 56 bitowe z tego co się doczytałem to jest jakiś znak wodny Jeśli odtwarzacz DVD wykryje, że znak wodny skopiowanego dysku nie zgadza się z oryginałem, urządzenie zatrzyma odtwarzanie płyty po 30 sekundach.
poszukaj sobie w gogle o CPPM to wszystko będzie jasne
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zawyjecie się tu na śmierć panowie.
co do sprzętu to jest w tym trochę racji, ale tylko trochę czerwone płytki są tylko czerwone, ale zbiegiem okoliczności zabezpieczone inaczej. sposoby na przejście były podane na forum tu i gdzie indziej - problem nie istnieje. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
czyli wychodzi na to że płytki zabezpieczone to KLOPS i "każdy sobie rzepke skrobie" ... Kowalski ma taki sam film co ja ale JA go Shrinkiem nie potrafie zgrać bo mam HDD 40 GB i musze używać AnyDVD, a Kowalski 80 GB
nie kapuje, napiszcie jak to się spożywa !!!
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.12.2004
![]() |
a czy ktos z was probowal zgrac najpierw DVD Decrypterem najpierw caly film na dysk(on sciagnie zabezpieczenia) i pozniej dopiero przerabiac shrinkiem ?? po co robicie to w locie ?? szkoda napedu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.05.2005
![]() |
zgadzam sie z wypowiedzia kolegi
zgadzam sie z wypowiedzia kolegi ,ja jak mam problem to najpierw DVD Decrypterem a potem czyms innym
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2005
![]() |
Sa dwie metody:
1. całość obrabiam dvdfab decrypter (darmowy)na twardy dysk, nastepnie clone dvd i wypalenie. 2. dvd shrinkiem nagrywam bez menu - wszystkie czerwone płyty zawsze idą.
|
|
|
|
![]() |
|
|