![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking:
|
Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2006
![]() |
Dvd2dvdr
Witam Wszystkich.
Zadałem już to pytanie w dyskusji o dvd2dvdr, ale może nie wszyscy cztają tą dyskusję, więc zadam je jeszcze raz. Problem dotyczy CCe 2.50 i softu DVD2dvdr 1.8.1. a mianowicie: w programie mam ustawione np. 3 pass dla cce w cce template zaznaczone jest MULITPASS 3, a program robi tylko 1. Jeśli zapuszczam CCE z" ręki" problem nie występuje robi tyle pass ile ma zadane. Gorzej przy współpracy z DVD2DVDr tam robi tylko raz. Spróbowałem jeszcze z DVD2SVCD i jest to samo. Czy gdzieś jescze w CCe jest możliwe, że defoltowo jest nastawione " 1 pass CBR" a ja nie potrafię twgo zmienić. Przy ustawieniach ręcznych zapuszczajęc CCE jest dobrze. Będę wdzieczny za wszelkie sugestie. Pozdrwiam i WESOłYCH śWIąT. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
![]() |
czy***380;by to by***322; bana***322;, czy rzeczywi***347;cie powa***380;ny problem
( a mo***380;e to ***347;WI***281;TA)!!!!!!!!!!!! pozdr. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba ju***380; nikt nie korzysta z tego programu, jak widz***281;
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
dvd2dvdr
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
avi na DVD?
To ja nie wiedzia***322;em nawet, ***380;e ten program to robi - my***347;la***322;em, ***380;e tylko DVD na DVDR. Cz***322;owiek uczy si***281; ca***322;e ***380;ycie... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Przepraszam.
Oczywi***347;cie dvd do dvdr. Pomy***322;ka st***261;d, ***380;e pr***243;bowa***322;em te***380; avi do dvd w DVD2SVCD i ten sam problem (te***380; CCE 2,50) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2009
![]() |
błagam pomóżcie
Witam serdecznie,
Bardzo proszę o pomoc w takiej oto sprawie. Moje wesele nagrywał fachowiec, wszystko pięknie, ładnie... filmik super, ale mam problem ze zdjęciami, a konkretnie nie mam ani jednego ze ślubu. Wszystkie są nagrane na płycie jako film z podkładem muzycznym. Czy jest możliwe rozbicie go w taki sposób, abym mogła je zanieść jako zwykłe jpg. na płytce do fotografa? Bardzo proszę o pomoc. Agata ![]() Jak napisałam nie w tym miejscu co powinnam to bardzo przepraszam, ale nie miałam pojęcia, gdzie założyć wątek. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nie mam niestety dobrej wiadomości - zdjęcia do tego filmu zostały zmniejszone do rozdzielczości 720x576. W dowolnym playerze pewnie (np. PowerDVD) można przechwycić klatki filmu i zapisać w postaci jpg, ale nie będą się one nadawały do druku - za słaba jakość.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2009
![]() |
próbowałam robić zrzuty, ale niestety zdjęcia wychodzą zamazane
Kurcze załamałam się :/
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2009
![]() |
Witam.
Posiadam DVD MAGNAVOX 439 i gdy chcę obejrzeć film z płyty VCD (jest to płyta dodana do gazety) nie uruchamia mi się . Czy jest jakiś sposób, może trzeba zainstalować jakiś program? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Jaki program? Albo zrąbana płyta, albo DVD ma problemy z czytaniem. Spróbuj na innej płycie.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.11.2009
![]() |
Mam tych płyt kilka i żadna nie działa. A żeby było śmieszniej to na kompie działają. W odtwarzaczu mogę oglądać tylko płyty dvd i cd.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
W instrukcji zapisano obsługę VCD? Chociaż zdziwiłbym się gdyby nie...
To serwis. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
Witam.Po zainstalowaniu tego programy nie mogę go uruchomić.Posiadam Windows 7 32 bity.Pokazuje mi się coś takiego ''Install ASPI Driver firs''.Pomoże ktoś
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2004
![]() |
Cytat:
Też mam zainstalowany Win 7 i przy próbie uruchomienia programu pojawia się komunikat 'Install ASPI Driver firs''. Czy ktoś przebrną ten problem? A może jest jakiś alternatywny program pod Win 7? |
|
|
|
|
![]() |
|
|