![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak próbowałem i nadal to samo
hmm... czy rebuldierem bu coś pomogło ciężko powiedzieć spróbuje nie są to dwa tytuły niezależnie a dokładnie 2czesci coś takiego jak w gazetach 2xfilm na 1DVD identyczna struktura 1x ścieżka Video i 1x audio bez napisów w między czasie wypaliłem DL i powoli mam pewne przypuszczenia ze materiał jest uszkodzony film idzie płynnie w stacjonarnym DVD ale klatki się łamią lub staje na chwile i po chwili znowu idzie obraz licznik idzie ciągle czyli sam odczyt płyty jest poprawny i mi się coś wydaje ze podczas kompresji lub samej analizy nie przechodzi bo jest uszkodzony materiał klatki czy jak to zwał ifoedit wyciąłem sam film i tez się sypie podczas próby przekodowania tytuł 1 ![]() tytuł 2 czy to luka w ciągu może mieć jakieś znaczenie ? ![]()
Every wish is only a journey away... Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 03.08.2008 o godz. 23:14 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
VDM i błąd podczas konwersji .wmv | gallus | DivX, Xvid, Matroska i inne | 2 | 13.10.2006 17:30 |
The Film Machine - błąd w konwersji do mpg... | Grzegorz_n | DVD-Video | 2 | 29.01.2006 13:06 |
Błąd przy konwersji | Raulmadryt | DivX, Xvid, Matroska i inne | 1 | 28.12.2004 16:57 |
Czy to błąd nagrywarki | andreliusz | Napędy optyczne DVD | 4 | 18.07.2004 14:06 |
Błąd CRC | obar | Napędy optyczne CD | 9 | 11.06.2001 22:00 |