![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No sam niewiem co myśleć ?
U mnie DGDecode.dll przewala zawsze o 100MB i nie ma znaczenia jaka matryca i czy wogóle ingerowałem lub nie RB Opt. Chyba sprawdzę pomysł Skorpiona co do zmiany CCE. Choć problemu specjalnie nie ma bo na MPEG2Dec3.dll przy zmianach matryc + ustawienia RB Opt zostaje mi tylko kilkanaście MB niewykorzystanych.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.06.2004
![]() |
Dzisiaj puszcze kompa do roboty, zapodam DGDecode.dll i pobawie się matrycami i zobaczymy jaki wyjdzie końcowy wynik.
Mam jeszcze pytanko jakie ustawiacie mini i max bitrate. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez dolas : 17.11.2004 o godz. 07:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Bywalec
![]() |
Panowie nie zakładam kolejnego postu bo chyba nie ma sensu A mam pewien problem: odrzuciłem niepotrzebne napisy i ścieżki dżwiękowe przy pomocy DVDFaba i drugi raz DVDShrink, w pierwszym jak i drugim przypadku podczas odtwarzenia filmu pierwszy i drugi Vob moje playery (AllPlayera i SubEdit-Player) odtwarzają z polską ścieżką dźwiękową natomiast 3 z angielską a 4 i 5 ponownie z polską. Nie mam pojęcia jaka może być tego przyczyna czy ktoś już miał podobne problemy
![]() Ostatnio zmieniany przez dolas : 19.11.2004 o godz. 17:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Także u mnie DGDecode.dll nie sprawiał mi narazie żadnej niespodzianki, może faktycznie masz coś z CCE. Mój film ważył 6,11GB puściłem go na 10pass CCE SP 2.67.00.23, testy Czołgisty mnie o tym przekonały im wicej tym lepiej (zwłaszcza przy dużej wadze filmu) i zgadzam się z tym w 100%. Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez dolas : 21.11.2004 o godz. 16:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Trust No 1
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
ja znowu walne offtopa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43035 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
I'd like to be a
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 10.07.2003
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
(możesz co najwyżej zostawić tylko jedną ścieżkę audio i wtedy nie będzie kłopotu)
![]() |
![]() |
![]() |
|
|