Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 14.07.2004, 21:51   #1
pagong
Bywalec

Data rejestracji: 14.11.2003
pagong w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hidalgo.FS.DVDR-Centropy

witam sciągnąłem z netu film dvdr Hidalgo.FS.DVDR-Centropy i poszukuje napisów.ma ktos moze juz gotowe napisy z odpowiednia synchronizacja w formacie np. SSA lub SON?Wiem ze mozna z divxow przerabiac napisy do dvd,ale ja juz sprawdzalem napisy znajdujace sie na napisy.info i praktycznie zeby dopasowac napisy do tego filmu to musialbym linijka po linijce synchronizowac , a nie mam na to za bardzo czasu.prosze o pomoc pozdrawiam
pagong jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.07.2004, 23:03   #2
widmo82
Bywalec

Data rejestracji: 04.03.2002
widmo82 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zapytaj s@
Stary 15.07.2004, 12:28   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak niklt nie ma to tylko synchronizacja i zerknij na www.napisy.org moze ci cos wiecej wyskoczy
Stary 15.07.2004, 20:50   #4
pagong
Bywalec

na tej stronce tez sprawdzalem ale ie ma pasujacych napisow i wyglada na to ze bede musial recznie robic cala synchronizacje.jesli ktos ma te napisy zsynchronizowane do mojej wersji filmu to prosze o pomoc.W zamian moge udostepnic jakies swoje napisy zsynchronizowane
Stary 16.07.2004, 12:53   #5
CobraVerde
KONKWISTADOR

Data rejestracji: 26.03.2002
CobraVerde zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
przesadzasz - napisy do wersji WS.DVDRip-BRUTUS z Napisy.info można bez trudu dopsasować do DVD NTSC albo PAL.
nawet to bede robił za pare dni...
Stary 16.07.2004, 15:28   #6
pagong
Bywalec

hmmm ja probowalem ale wszystko sie rozjezdza.kilka rodzai napisow probowalem dopasowac ale nic nie wyszlo,bo zeby wszystko dobrze wygladalo to bede musial cala synchronizacje od nowa robicjesli ci sie uda to moglbys sie podzielic napisamija moge tez swoje jakies udostepnicpozdrawiam
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: