![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() |
Hidalgo.FS.DVDR-Centropy
witam sciągnąłem z netu film dvdr Hidalgo.FS.DVDR-Centropy i poszukuje napisów.ma ktos moze juz gotowe napisy z odpowiednia synchronizacja w formacie np. SSA lub SON
![]() ![]() ?Wiem ze mozna z divxow przerabiac napisy do dvd,ale ja juz sprawdzalem napisy znajdujace sie na napisy.info i praktycznie zeby dopasowac napisy do tego filmu to musialbym linijka po linijce synchronizowac , a nie mam na to za bardzo czasu.prosze o pomoc pozdrawiam
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
zapytaj s@
|
|
|
|
#3 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak niklt nie ma to tylko synchronizacja i zerknij na www.napisy.org moze ci cos wiecej wyskoczy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
na tej stronce tez sprawdzalem ale ie ma pasujacych napisow i wyglada na to ze bede musial recznie robic cala synchronizacje.jesli ktos ma te napisy zsynchronizowane do mojej wersji filmu to prosze o pomoc.W zamian moge udostepnic jakies swoje napisy zsynchronizowane
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
przesadzasz - napisy do wersji WS.DVDRip-BRUTUS z Napisy.info można bez trudu dopsasować do DVD NTSC albo PAL.
nawet to bede robił za pare dni...
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
hmmm ja probowalem ale wszystko sie rozjezdza.kilka rodzai napisow probowalem dopasowac ale nic nie wyszlo,bo zeby wszystko dobrze wygladalo to bede musial cala synchronizacje od nowa robic
jesli ci sie uda to moglbys sie podzielic napisami ja moge tez swoje jakies udostepnic pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
|
|