![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.11.2002
![]() |
Jak naprawić ac3?
No właśnie, przed chwilą wyciągnąłem VobEditem ścieżkę ac3 i w momencie wczytywania jej do DVDMaestro wyskakuje błąd "Media Detection Error 0xc10b0001". Plik na oko zajmuje tyle ile powienien bo 363MB, a dźwięk normalnie się odtwarza jak puszczam film w PowerDVD. Po wczytaniu ferelnego pliku ac3 do programu "Ac3 Delay Corrector" pojawia się taka informacja:
Source file information: Sampling rate: 48 kHz Nominal bit rate: 32 kbps Framelength: 0x0080 Length: 2977270frames (26:27:52,640) WARNING> Filelength is not OK. WARNING> Possible corrupted file or WARNING> last frame is too short. There are 31.25 frames in one second Czy ktoś wie jak mogę owy plik naprawić? Muszę go wczytać do DVDMaestro, bo chcę zrobić Polskie napisy do filmu, a bez dźwięku będzie to na pewno bardzo uciążliwe (praca na wyczucie). Z authoringiem bym sobie poradził, bo założę się, że IFOEdit łyknie to ac3 bez problemu ale tam nie dodam napisów :/ |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|