![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.03.2006
![]() |
przegralem film Opowiesci z narni AnyDVD (najnowszy numer) + Decrypter i wszystko jasne
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
Witajcie, dawno tu nie zaglądałem.
Właśnie też próbowałem sobie zgrać Opowieści z Narnji i zrobiłem to AnyDVD. Potem chciałem skompresować na 4,3 GB DVD, oczywiście odpaliłem Shrinka i kupa, krzyczy że plik jest uszkodzony. Pomógł w tym wypadku CloneDVD, ale dlaczego Shrink nie chciał ruszyć Czy to oznacza że AnyDVD skopiował materiał bez ominięcia zabezpieczeń Wersja AnyDVD to 5.9.6.0.
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
PIRAT ;)
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
joanna
Data rejestracji: 22.08.2005
![]() |
Co do zabezpieczeń, to zapewne płyta robiona przez sony, o sony ostatnio wprowadziło nowe zabezpieczenia, które naprawdę trudno ominąć, ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych- sama się o tym przekonałam.
decrypter zdaje tu egzamin, po prostu trzeba ominąc pare pierwszych klatek przeważnie umiejscowionych na początku pierwszego voba, w momencie gdy ogladamy logo producenta - przed filmem.
|
|
|
#5 | |||
|
PIRAT ;)
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nierozumiem - co mają pierwsze klatki filmu związane z zabezpieczeniem?? I dlaczego nalezy ję ominąć??
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
joanna
![]() |
Odpowiedz na 1 pytanie: DVDDecrypter
Odpowiedz na 2 pytanie: Mnie si***281; nie pytaj, zapytaj sie SONY Najwa***380;niejsze, ***380;e tam zlokalizowane jest zabezpieczenie, nie umiem tego technicznie wyt***322;umaczy***263;, ale je***347;li podejmuje si***281; pr***243;be przekopiowania tak zabezpieczonej p***322;yty to si***281; decryptwywala, ale u***380;ywaj***261;c opcji IFO w DVDDec., w input odhaczam jakie***347; pierwsze 20 cell (patrz***281; na czas, pierwsze 20 zajmuje ok 1-3 min) i potem mo***380;na bez problemu zrobi***263; kopi***281; bezpiecze***324;stwa
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
joanna
![]() |
Cytat:
I nie pisz, że DVDDecrypter nie radzi sobie z zabezpieczeniami Sony, bo w takim razie jak udało mi się skopiowac już kilka płyt z tymi zabezpieczeniami przy pomocy tego programu? Najwyraźniej, niezupełnie sobie radzisz z tym programikiem
|
|
|
|
#9 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
np. ARccOS i nie ma o czym gadać. w tle musiał robić AnyDVD.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Fajnie by tu brzmial komentarz ze slawnego filmu - kobieta mnie bije :p hehe
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
joanna
![]() |
nie będę dalej upierać się przy swoim, choć ja nigdy nie korzystałam z anydvd, a płyty z zabezpieczeniami sony jakoś udaje mi się kopiować, ale widać to prawda, że facetom trudno zrozumiec kobiety i na odwrót.
Wy upieracie się przy swoim, ja przy swoim. Jeśli mielibyście rację, oznaczałoby to, że ja mam jakieś urojenia, których jednak raczej nie mam. więc zakończę udział w tej dyskusji, bo zbyt nerwowa natakie cos jestem
|
|
|
#13 | |
|
PIRAT ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@punisher - bez epitet***243;w takich tu prosz***281;...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
![]() |
Jakie epitety?? Nie rozumiem. Czy napisałem cos obraźliwego?? Były jakieś wulgaryzmy? Przepraszam, ale ton wypowiedzi tej pani przypomina mi polityków z pewnej partii.
|
|
![]() |
|
|