![]() |
MysliCie ze na Athlonie 1800+ 256 DDR na CCE zmieszcze sie 3-3,5 h?
pozdro :) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
A ile najlpeiej?
|
wedlug mnie 3-4 to jest tak optymalnie
|
Cytat:
|
a ja powiem krótko, bawie sie juz tymi całymi modyfikacjami cały dzien, i za kazdym razm wywala jakieś błędy, jak nie cce, to znowu dvd2svcd, jak nie to to znowu film machine wywala jakieś dzikie błędy, narazie bez problemu działał(prawie bo w niektórych filmach sypie sie obraz-przycina) WInAvi 6.3. mówcie co chcecie, ale czy kazdy z Was ma ochote czekać kilka godzin?? CCE 1h filmu = 2.5h przy 1 przebiegu, wiec jeśli ma ktoś film powiedzmy 2h i chce zrobic 4 przebiegi to bedzie czekał 15 godzin? paranoja, trzeba miec nierówno pod sufitem zeby czekać 15h tylko dlatego zeby miec wł/wył napisy..... i 15% lepszy obraz, złoze sie ze na tv do 32" nie zauwazycie róznicy, chyba ze z lupą....owszem mozna sie bawic, 2godziny , 3 godziny......ale nie 15h to obraża ludzi rozum....
|
15 godzin no nie przesadzajmy. Wszystko zależy od sprzętu :) Ja sam narazie nie przerabiam z CCE bo nie mam wystarczającego sprzętu ale jak tylko zakupie to się na niego przerzuce.
Pozdrawiam |
Cytat:
na 4-pass nie sprawdzałem ale podejżewam że gdzieś koło 4godz. dla 2h filmu. |
Cytat:
co to jest to całe The Film Machine - sorki ale jestem nowy, często słysze nazwe tego programu, ale nie mam pojęcia co to jest ? |
Cytat:
|
Możecie mi podać opis do programu THE FILM MAHINE z góry dziękuję
|
ja uzywam winavi i nero vision dla dluzszych filmow ,poniewaz winavi przerabiajac dluzsze filmy np 2h daje plik wynikinowy okolo 3gb .probowalem tez programow opierajacych sie o cce ,ale byly z tym same problemy ,zawsze jakies bledy nic nie udalo mi sie przekonwertowac.
czy ktos zna jakies programy dajace rownie wysoka jakosc jak cce ,a nie sprawiajace tylu problemow ?? |
Cytat:
Polskiego nie znalazłem bo program jest dośc łatwy w obsłudze, że raczej nie potrzeba poradnika. |
Witam
Może mi ktos powiedzieć dlczego gdy przerabiam filmik avi na DVD w programie The Film Machine nie robi mi on plików gotowych do wypalenia w folderze Video_ts? Robi za to koło 10 róznych pliczków oddzielnie dzwik oddzielnie film w mpeg i inne niewiadomo do czego. :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |