![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2009
![]() |
![]()
Witajcie, chciałbym zrobić włąsne DVD menu - aby po włozeniu płytki z filmem DVD uruchomiło się menu DVD gdzie mógłbym wybrać sceny, zacząć oglądanie filmu itp.
Jak to zrobić? NIe potrafię. Macie jakies pomysły, propozycje, sprawdzone metody? Chodzi mi o bardzo prostą rzecz. Mam dwa klipy, jeden to zrobiony specjalnie przeze mnie krótki filmik, który chciałbym zapętlić i puścić by leciał cały czas w menu aż do czasu kliknięcia OK na pilocie i włączenia filmu - wtedy przechdozilibyśmy do drugiego klipu (już filmu) zamieszczonego na płycie i zaczęlibyśmy oglądanie. Tyle, beż zadnych przycisków, tekstów i innego rodzaju pierdół. Po prostu wsadzamy DVD - wyświetla się nam zapętlona treść filmiku na pełnym ekranie, potem klikamy OKEJ na pilocie i włącza sie drugi klip z płytki (już oczekiwany film). Proszę Was, nie wstawiajcie żadnych komentarzy typu "poszukaj na Google" , "było o tym już wiele razy". Z podanych informalcji nic nie kapuję, co z tego jak znajde jakiś program jak nie ptorafie z niego korzystać? Stąd tez moja prośba do Was abyście mi pomogli. Jeśli znacie i używacie jakiegoś odpowiedniego programu to przeprowadźcie mnie przez proces tworzenia abym mógł zrobić własne DVD Menu. Na Waszej stronie jest tutorial do jednego z pragramów, ale nie jest w nim opisana rzecz, która ja chce uzyskać - a nie mam pojęcia jak to zrobić. Ostatnio zmieniany przez Bunch : 14.03.2009 o godz. 02:06 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |