![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Sonic Scenarist - Cudowne narzędzie
Coraz bardziej poznaję ten program, jego możliwości są niemalże nieograniczone. Dlatego wymysliłem sobie coś co nawet w tym programie (lub w żadnym) jest chyba nie do zrobienia. Mam nadzieję, że wypowie się którys z bardziej zaawansowanych użytowników. Ale do rzeczy.
Scenariusz jest już poukładany, wszystko działa jak trzeba. Kilka menu, kilka vts i.t.d. W vts głównego filmu umieściłem animowane menu, składające się z dwóch klipów. Na jednym jest mozliwość wyboru scen od 1 do 6, na drugim włączającym się poprzez klawisz "Następne", kolejne sceny od 7 do 12. Pod klipami gra sobie muzyczka, zeby było miło. W momencie przełączenia z pierwszego klipu na drugi lub odwrotnie, muzyczka zostaje brutalnie przerwana (normalne) i zaczyna się od początku. Założenie jest takie. Klipy tychże menu mają sie przełączać tam i zpowrotem, a muzyczka nie, niech sobie pomyka bez zakłóceń ![]() Pozdrawiam serdecznie i czekam na reakcję. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|