![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.04.2002
![]() |
o svcd mowilem bo w ten sposob moge nagrac ten XSVCD( nie ma programu do nagrywania CVD i podobnych - poza standardem, ale wykorzystuje sie VCD i SVCD jako podstawe do wypalania ale odznacza sie kompatybilnosc ze standardem
![]() qurcze chyba z tego nic nie bedzie ![]() bo mam juz skompresowane wesele przygotowane na 3CD w tym formacie po 780 MB, a tak bym musial jeszcze raz kompresowac z mniejszym bitrate - to sie musi udac (!!) mam tak nagrane juz 4 wesela i do tej pory szlo dobrze, zrobilem sobie troche przerwy i taka lipapozdrawiam ps. z drugiej strony po jakigo grzyba sa te kalkulatory jak i tak zle wskazuja wielkosc pliku i sie ni zmiesci na plycie 800 mb!! - te kalkulatory rowniez obliczaja wielkosc dla CVD i podobnych tak wiec to nie ma znaczenia czy mam format miniDVD czy XSVCD a liczy sie tylko jego bitrate - bo to sie liczy najwiecej na wielkosc Ostatnio zmieniany przez grequ22 : 06.01.2004 o godz. 10:53 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|