![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Panowie tak nie można! To psuje Lite'Onie statystykę.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Byleby sprzęt był dobry, sprawny i nagrywał ![]() A przez to zepsucie statystyki najwyżej z 10 Liteonów mniej kupią
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez slawekj : 08.08.2004 o godz. 11:58 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
to po kolej oddajemy palniki do serwisu
oby tak dalej kazdy z nas bedzie mial nowa nagrywarke !!!
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
#7 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Że tylko tobie wolno? Ale najlepsze z tego wszystkiego jest to, że jak czytają ten topic użytkownicy innych spawarek To dopiero zaczną po nas jeździć Szkoda mi tylko tych ochnastu dni
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 08.06.2004
![]() |
a czy w serwisie nie sprawdzaja stanu zuzycia nagrywarki ??
wiem ze niektore gwarancje chyba LG ale nie jestem w stanie tego stwierdzic podkreslaja ze jakiekolwiek ponadnormatywne zuzycie sprzetu bedzie anulowalo gwarancje - w koncu juz w czasie 3 miesiecy mozna zajezdzic taka nagryware na smierc - istnieje wiec furtka dla przemyslowych wypalaczy ktorzy wedle tego prawa do konca zycia beda miec nagrywarki za te
jedyne 400 zeta wydane w 2004 roku
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Masz rację! Kurde! O tym nie pomyślałem ![]() Gdzieś na zagranicznym forum ktoś pisał, że w serwisach mają już takie urządzenia diagnostyczno - pomiarowe Że jak podłączą do niego nagrywarkę - to wychodzi wszystko! Tzn. ile płyt zostało nagrane, średnia - ile dziennie, a nawet co było przegrywane i jakim programem ![]() I jeżeli znajdą coś podejrzanego - np. za dużo płyt wypalanych dziennie - mogą nie uznać reklamacji ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 08.06.2004
![]() |
Cytat:
dobra ironia nie jest zla - poprostu bierzecie wszystko baaardzo serio - poprostu sprzet moze miec zainstalowany maly modemik gprs ktory wysyla do centrali wszystkie przeprowadzane na tym urzadzeniu operacje - a tak na powaznie to poprostu bardzo subiektywna sprawa polegajaca na obejrzeniu czesci mechanicznych - juz samo zabrudzenie wewnetrzne moze cos sugerowac - ja tylko wysuwam teze - widac macie cos na sumieniu skoro tak reagujecie - na wypalaczu czapka gore
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
troche napewno jezdza po nas ale takie jest zycie.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
ja tez o tym nie pomyslalem przestaje nagrywac ^_^
tylko jedna plyta na tydzien no moze dwie i wtedy palnik bedzie mi dzialal do czasu jak bede zmienial na inny
|
|
|
|
#13 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2004
![]() |
No tak panowie u Mnie był ten sam problem z 451S@832S (wszystkie opcje w Omni zafajkowane) w czasie nagrywania w Nero komunikat Błąd kalibracji mocy lasera .
Hm pomyślałem wróce do pierwotnej postaci tj.451S mod 451S.GSB7.patched-rs.exe wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów i sprawdze jak teraz bedzie się zachowywać palnik czy dalej bedzie pokazywał komunikat o błedzie i co wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów, ucieszony takim obrotem sprawy wrzucam płytke do DVD i jakie jest moje zdziwienie gdy się okazuje że płytka nie jest rozpoznawalna przez napęd, wyciągam i sprawdzam jak się wypaliła warstwa na nośniku a tu zero sladów wypalenia ( praktycznie tak jakby ją wypalił a nie widać żadnych śladów po wypaleniu ).No to ładnie myśle palnik pewnie już tylko nadaje się na podstawke pod kawe. Ale nie poddałem się tak łatwo zapodałem spowrotem moda VS0A z 832S ( zaznaczając w Omni tylko opcje Auto-bitsetting) i tak wgrałem do swojej nagrywarki. I co ?? pali do tej pory bez zająknięcia każdy rodzaj płytki ( nawet chodnikowej ^_^ ^_^ ^_^ ) .Czyli nie taki diabeł straszny jak go malują !!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i życze wszystkim aby próbowali wszystkich sposobów
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2004
![]() |
A oto wyniki
Verbatim x4 palona x4 451S@832S
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Tylko po co ![]() Jeżeli tobie chodzi i wypala - no to pięknie ![]() Ale, czy nie lepiej jest oddać do serwisu i dostać Nową? Świeżutką ![]() Pachnącą ![]() W folii lub pudełeczku ![]() Szybszą ![]() Z perspektywami ![]() Bez przebiegu ![]() Na topie |
|
|
|
![]() |
|
|