![]() |
|
Ilość załączników: 1
Witam wszystkich :D
Wlasnie dzisiaj kupilem Benqa 1620 i od razu co zrobilem to flesz BIOSu na B7T9 i wypalenie pierwszej plytki oraz test :D Plytka DVD+RW Supratec x4 wypalona pierwszy raz oczywiscie x4 (jest to DVD-Video) za pomoca CopyToDVD :D PS1. To ja jestem tym kolega co doradzil MikeOm Benqa :) PS2. Czy istnieja jakies darmowe programiki do nagrywania pojedynczych plikow na DVD ? Ja mam Starsze Nero 5.5.10.42 i nie wiem czy warto go uzywac czy nie :D PS3. W CopyToDVD co jakis czas wyskakiwalo mi okienko informujace o jakichs problemach z pamiecia, klikalem OK i plytka nagrywala sie dalej, Co to bylo ? |
Doszliśmy prawie do 1900 postów i może da sie przykleić ten temat.
A może to tylko dla LiteOn'a można przyklejać? |
Cytat:
PS. Czemu nie moge jako zalacznik wstawic pliku o wielkosci 632x484 :| |
Cytat:
Zadna z wartości nie moze być większa, jak masz np. 400x520 to tak zmień żeby było XXX x 480 i będzie dobrze. |
Cytat:
Tak wogole to co myslicie o tym wykresie i moich pytaniach z PSow ? |
Do nagrywania obrazów i zgrywania obrazów filmów polecam DVD decrypter . Do konwertowania filmów WinAVI Video Converter (szybko konwertuje divx,rmvb i inne do plików dvd, pozostawia wiele kanałów dzwięku czego nie robi NEro Vision Ex ). Do przeróbki plików vob na obraz iso shrink 3.2.
A pojedyńczo to znaczy jak? Chcesz dogrywać pliki i nie kończyć sesji? Nero jak najnowsze zainstaluj. Do konwersji zdjęć clickpic jest dobre. Szybko i bez problemów pod prawym przyciskiem :) |
Dzieki za tresciwa odpowiedz, krotko, zwiezle i na temat, to mi sie podoba :D
PS. VinAvi uzywalem juz wczesniej do robienia SVCD, ale odkad kupilem Benq beda juz tylko DVD-Video :D Jak dalaczyc napisy do filmu przy przerabianiu go z .rmvb (ffdshow nie chce pokazywac tych napisow) ? |
Cytat:
Nie polecam :nie: |
To dla siostry, zeby sobie mogla obejrzec film na stacjonarnym DVD bo kompa nie posiada :)
PS. Zrobil sie lekki O/T :zawstydz: |
Cytat:
Uwazam ze rzeczywiscie ten temat powinien zostac przypiety. Pozostaje zwrocic sie z prosba do jakiegos modka o zrobienie tego. PRZYPIAC TEN TEMAT!!! :piwo: |
Słuchajcie koledzy. Jak będzie wyglądała sprawa naprawy gwarancyjnej tego Benq po wgraniu biosa @pro? Musze wrócić do oryginalnego czy mogę pozostawić B7T9?
|
Cytat:
He, he ... proponowalbym jednak wrocic do fw przeznaczonego dla oem'a. |
Cytat:
Wlasnie ze wzgledu na 1900 postow nie powinno sie go przyklejac tego tematu - dyskusja o wszystkim i o niczym, a jak ktos czegos szuka to nie bedzie przegladal ponad 120 stron tylko, napisze nowego posta w temacie (co przy okazji utrzyma temat na wierzczu). |
Cytat:
Szkoda ze tak bardzo generalizujesz wszystkie posty. Na dobra sprawe 60-70% postow w tym watku dotyczy jakosci wypalania, ustawien, itp. Tak wiec nie bardzo wiem o co chodzi. Watek strasznie sie rozrosl, to fakt. Ale nic z tym sie raczej nie da zrobic i swiadczy to chyba o popularnosci tego napedu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |