![]() |
Cytat:
Za cenę jednego piwa 2 wieczory zabawy w testowanie ;-) Do poważnego nagrywania - zdecydowanie nie warto, więcej już po nie nie sięgnę. |
Bo wiesz VIZZARD, żeby palić na tych płytach to trzeba być MONARCHĄ , conajmniej 8x
:mruga: ^_^ I mieć jakieś LG lub inny super arystokracki sprzęt z ładnym znaczkiem || To wtedy będą sie wypalały super, no a my podli śmiertelnicy możemy tylko mażyć i zbierać na te wspaniałe maszyny (czytaj LG). || Jak sama nazwa mówi MONARCH x8 !!! |
Mnie na razie ochota na testowanie przeszła :\
Po zakupie kilku Hawków w losowo wybranych marketach :D Za to odwiedziłem dziś Real .... :> |
A te HAWKI to takie jakieś indiańskie plemie?
Czy z nimi napęd pracuje jak po bliskim kontakcie z tomahawkiem (nie mylić z hawkiem Toma)? ;) To pwenie po kontakcie z tymi Hawkami jesteś taki na alvatarku przestraszony ! :idea: Ale nie matrw się będzie dobrze :glaszcze: Jak mówi stare indiańskie przysłowie: "Z g**na bata nie ukręcisz " :bicz: A więc Hawki :boks: i na relaksujące :piwo: :jem: :piwko2: :spoko: ^_^ |
Cytat:
Psychologiem raczej byś nie został :nieee: Na avatarku rodzi się myśl: "Komu by tu jeszcze dziś przy*******ić?" :idea: || |
Cytat:
Gdzie ty ty strach widzisz ? Cytat:
Jak byłem w wojsku to też mówili że się nieda chełmu na 2 stronę wywrócić, a się dało ! Polak potrafi ! |
Tylko uważaj co myśliwym nie zostaniesz!!!! :mruga:
A psychologiem nie chce być bo wtedy nie dał bym rady wypalać na BenQ i musiałbym kupić LG :'( bo do benka potzrebna jast mózgownica (może być mała || )) A może nie myśli "Komu by tu jeszcze dziś przy*******ić?" tylko sie zastanawia kiedy mu sie pielucha przepełni . ^_^ :mruga: Z filozoficznego punktu widzenia to zadając codziennie sobie takie samo pytanie może sie w głowie po*******ić. A w psychiatrykach BenQ nie mają :nie: :buu: Także trzeba uważać bo tam są same LG i takie inne pralko-odkużaczo-mikrofale do wypalnia płyt. :tak!: A wtedy biada. |
Cytat:
Ale to są przypadki i można tylko tak dla nauki, dla społeczeństwa. Ale odważysz sie nagrać ważne żeczy na takie płytki? Chyba nie!! A co do chełmu to to miałem taki w domu tylko się rozpruł na pół, bo na spawach puscił, bo go prałem i wiecie jak to jest ^_^ |
Cytat:
A zadawanie codziennie tych samych pytań może być przyczyną lub skutkiem wielu groźnych przyczyn wypadkowo-skutkowych powiązanych do niezaprzeczalnych praw zwykłego obywatela naszego kraju co dalej rozumiemy jako samo potwierdzenie do zaprzeczenia własnego JA w ciągu przyczynowo-skutkowym twierdzenia że nasze zdanie jest naj ponad opiniami innych ludzi , co daje jasność co do odnoszenia się do wizerunku teściowej brata przyrodniego z poprzedniego maużeństwa poprzez azpekt swojego wizerunku w gazetce ściennej, na przystanku tramwajowym (róg. Starowiślnej i DIetla) w odniesieniu do trudności w poruszaniu się samochodem osobowym na odcinku ul.Radziwiłłowska i Prandoty, co jest wstępem do dyskusji o całej komunikacji w Krakowie. Całej dyskusji nie rozwinę , bo się chyba opiłem i idę spać. :) |
Cytat:
Widać, że kolega do tyłu w temacie :\ Teraz są pampersy Pół Wisły wlać tam można :taktak: Cytat:
Ależ z kolegi to bajkopisarz ... :O || |
Nie martw sie VIZZARD
Jeszcze z Ciebie będą ludzie...... się śmiać!! :mruga: Widziałeś chyba jesteś potrzebny w tym temacie :mruga: . Szukają speca. Ale jak w pampersie coś grubszego się nie mieści ? A trochę przekręciłeś bo miało chyba być : Połowa pampersów w wiśle leży!! Te pisanie bajek to takie marzenia z młodości, chciałem być pisarzem a wylądowałem na informatyce. :) Ale czasem sobie coś napiszę, sam widziałeś. VIZZARD NA PREZYDENTA !!!!! :piwo: |
Cytat:
Wszystko już wyjaśnił :idea: Cytat:
Taaaak .... Nie sposób nie zauważyć :D EOT :spie: |
Ilość załączników: 1
Witam po przerwie. Zrobiłem mały eksperyment. Zmieniłem bios w moim palniku spowrotem na OEM'owy i co? I to! Palnik wypalił bardzo ładnie płytkę. Czyżby jednak nie wszystkie wersje nagrywarki lubiały się z biosami BOX? A może to moją jest "wyjątkowa". Nie kumam.
Płytka to Platinum DVD+R x8, producent Rihoh, palona była x12. Nie zrobiłem zdjęcia Qscana ale był bardzo równy i bardzo ładny :) |
W miejscach gdzie grubiej jest od PIF podczas palenia jakiś proces zjadł mi transfer z dysku, bufory prawie całkowicie się opróżniły. Płytka nie jest może ideałem ale w porównaniu do moich wcześniejszych zmagań to prawdziwe niebo.
|
Widzieliście sumę błędów PIF?? Iście szatańska :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |