![]() |
Cytat:
244,41zł NAGRYWARKA DVD BENQ DW1620-0F1 OEM 231,48zł NAGRYWARKA DVD BENQ DW1620PRO-2F1 OEM W tym tygodniu zamawiam ją pewnie, brać oczywiście tą za 231zł - DW1620PRO-2F1 OEM tak? - ta ma ten najnowszy soft? |
Napiszcie mi jakie ma minusy ten napęd bo tak przegladam i czytam to same plusy widze czyżbym się mylił :> i cos ominoł w wielo stronicowym topicu :idea: żebym potem nie :'( płakał i wnerwiał (( na kilka osób z tego topiku.
Ale mam nadzieje że bedzie git :peace: |
MikeOM - tak, ta ma soft B7.... czyli PRO.
|
Cytat:
niestety pronox to nie sklep tylko hurtownia , bardziej chodzi mi o typ napędu i o cenę , możesz kupić tam gdzie ci wskazałem albo 3 posty wyżej , ten napęd ta cena , będziesz zadowolony. :piwo: |
Niemoge sie tam zarejstrowac, wypełniam cały formulaz wszystkie dane biore dalej i mi ciagle powraca do pustych pul do wypełnienia w formulażu , kicha jakaś. (( :klnie: :zly:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poki co - kiepski (czytaj troche gorszy, kiepski to za mocno powiedziane) zapis na dvdrw (porownywane z Nec'iem) - podobno bedzie to poprawione w nastepnym fw. Szczerze powiedziawszy to nie wiem co jeszcze. No, moze to ze 2 razy przy odczycie wywalilo mi blad, ale po anulowaniu i powtorzeniu - przeczytal. Nie wiem skad ten blad :nie: W sumie to same plusy :taktak: :) |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieje że wisz co pisze i że przeczytałes cały ten watek bo ja przy pierwszej prubie poległem i nie doczytałem i chyba juz niedoczytam łeb :blee: mi peka :podbite: od tych testów i wykresów. Mam nadzieje ze masz w 100% racji a jak bedzie naprawde to sie okaze jak bede miał Benkq w domu. Pozdrawiam. ;) |
benq + 8 palona x 8
Ilość załączników: 1
jeszcze ciepła i jak do tej pory najgorsza , ale 95 pkt. to chyba też niezły wynik
|
Czy tak wyglada wasza nagrywarka?
http://www.bino.com.pl/photo/08928.j...11605f81d3ff28 czy ma inne kształty? To możecie mi doradzic w którym sklepie brać ten napęd żeby potem niebyło problemów z gwarancją. Cytat:
|
Cytat:
:piwo: Spoko, bedziesz zadowolony :spoko: |
Dzieki chlopaki za odpowiedź.
Jeszcze jedna sprawa:), czy po zakupie tej - DVD BENQ DW1620PRO-2F1 OEM bede musial wgrywac jakis bios zeby nagrywac DL z predkoscia 4x czy jest ona juz (z)upgrade`owana? |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Tyle razy juz bylo wiekszosc na TAKE |
Cytat:
Kupilem tak bardzo polecane na forum eProformance DVD+R 8x. Moze trafila mi sie jakas zwalona partia... a moze ten naped nie lubi tych nosnikow. Ale inni uzytkownicy tego napedu na nich nagrywaja i sobie chwala. natomiast DVD+RW to Esperanza 4x. Szkoda mi kupic drogich Verbatimow tylko po to, aby sie popsuly :) I pytanie do uzytkownikow nagrywarek Benq. Jakie plytki uzywacie i polecacie, a od jakich nalezy uciekac z daleka ? Chodzi mi tylko o plytki ktore byly nagrywane w napedzie Benq. Jesli ktos nagrywa na innej nagrywarce, to prosze nie odpowiadac. Bo rozne napedy rozne plytki lubia i nie lubia... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:32. |