![]() |
Cytat:
poczekamy na nowy bios to moze cos zdzialaja z tymi tdkami. |
Cytat:
Co do Nero pobierz najnowszą wersje 6.6.0.6 |
najnowszy bios od boxa to B7T9 a od oema G7Z9. aby miec mozliwosc wyboru predkosci nagrywania musi byc nowe nero - ja korzystam z 666 ;) (6.6.0.6) i chyba ze wzgledu na magiczna liczbe dlugo przy nim zostane ;)
|
Ilość załączników: 1
Test płyta Copyme DVD-R x4 - kupilem 1 szt tak dla testu.. Qscan wykrywa zapis 12x ale rekomenduje tylko zapis 2,4x i 4x.
|
Cytat:
Dla odmiany Sony +Rx4 palony 4x. :) |
Jeszcze jedna Copyme tym razem DVD+R x4. Qscan wykrywa zapis 12x ale rekomenduje tylko x2,4 i x4. Id płytki MCC003 - odrzuty i totalny szajs. :blee:
Kupiona 1 szt. do testu. |
A teraz Verbatim DVD+R x8. Qscan rekomenduje tylko zapis x2,4 i x4. Jakośc Verbatimów schodzi na psy. :blee:
|
Niezły wynik
Mam nagrywarke BenQ i płyty MEDION przywiezione z Niemiec ,albo sa takie dobre ,albo Nero oszalało :wow: Ale aż sie dziwie że taki wynik wszyscy mieli do 99 a tu nagle 107 :wow:
|
Mała ilość błędów i niskie Jitter. Może Nero premiuje. :spoko:
Dowód jakie płytki są sprzedawane na naszym rynku. Już pewnie same odpady. :taktak: :) |
No brawo!
:D Też mi premia :> Samochód = Samochód + zderzak ^_^ Duży LOL dla Nero :bicz: :rotfl: |
Dobrze, ze mam blisko do niemiec :)
|
Cytat:
Czas na DVD :mruga: |
zauważyłem, że na TDK -R x8 nie można zrobić qscana jak płyta nagrana.
Na wypalonej esperanza qscan się odpala i skanuje normalnie. Dziwne co? Czym nas BenQ jeszcze zaskoczy? A może nero ma większą skale? |
Wow
Może płytki takie by sie nie sprzedawały w Polsce bo ja dałem za sztuke 0.99 euro czyli okolo 4 złote a w Polsce ludzie kupują po 1.20 i też nagrywają.
|
nietypowe pytanie - mozna sie smiac ;)
ile razy u was mruga diodka po wlozeniu czystej plyty dvd do napedu? u mnie 18 razy (bardziej chodzi mi o czas wykrywania, ale powiedzmy ze latwiej jest policzyc mrugniecia niz mierzyc specjalnie stoperem). a pytam dlatego bo zmienialem biosy i wydaje mi sie ze wczesniej tyle nie mrugalo ;) (tzn szybciej poznawala co tam jej wlozylem). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |