![]() |
Cytat:
Wogole sprawdzal juz ktos system door-to-door benq ?? |
Cytat:
NAPEWNO nie po maratonach np 20 szt w cyklu OBRAZ-WYPALANIE-TEST nie zauwazylem zmian w jakosci |
Cytat:
Mówię na razie o wyglądzie :D |
@El_Visek
Te twoje wykresy to prawdziwa tragedia :O Sprawdź jeszcze na innym kompie w innym konfigu :taktak: A jak nie - to serwis bez dwóch zdań :tak!: BTW BenQ ma serwis door-to-door? :wow: Ja dostałem tylko paragon :idea: Macie jakieś kartonikowe gwarancje? :| |
Cytat:
Przed wysłaniem zamierzam zadzwonić do nich i w pełni opisać problem. Możliwe że uniknę płacenia tych 50 PLN a przy odrobinie szczęścia może dostane nowszą wersje :) |
Cytat:
Tak się składa że mam :) Chcesz? To pisz na adres el_vis[maupa]go2.pl |
@VIZZARD : no podoba mnie sie bardzo :) A co do gwarancji to tez dostalem taka ksiazeczke..
Pozdrawiam |
Cytat:
Ale dzięki za dobre chęci :piwo: Pytam z ciekawości - bo taki jest z tym wszystkim zamęt :\ A to Bulk a to Retail A to 01 a to 02 A to panel od 1610 a to od 1620 A to z napisem "BenQ" a to bez A to z trzema czarnymi symbolami na tacce z przodu a to z czterema A to z softem a to bez A to z gwarancją kartonikową a to bez Ludzie! O so chosi ????????????????????? Mało tego! :O Wszystkie te opcje występują w dowolnych kombinacjach :podbite: :sciana: :poddaje: |
Dystrybutor do dupy. :wsciekly:
|
Ja mam panel jak Ty VIZZARD, 4 symbole na tacce, nie mam napisu BenQ i dostalem kartonikowa gwarancje i soft..
|
Cytat:
|
Cytat:
Tyle, że bez gwarancji i softu :buu: |
Mam tak samo jak wy .....
Tyle że z gwarancją ale bez softu. :bicz: Dystrybutor :cisza: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 4
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |