Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.01.2005, 00:22   #901
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti
Obiecałem sobie kiedyś, ze napędów optycznych philipsa i samsunga nikgdy już nie tknę ......
Nawet grabiami?

VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.01.2005, 00:24   #902
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
no to teraz mam prosbe do wszystkich

ma moze ktos z was mozliwosc zrobienia testu plytki nagranej na benku w plextools na plexie

jak nie to jak ktos jest z warszawy to zapraszam do siebie lub moge podjechac z plexem.
Cwanie to sobie wykombinowałeś

Jak ty bierzesz Plexa

To wiadomo - kto bierze browar

^_^
Stary 07.01.2005, 10:27   #903
Conti
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.12.2002
Conti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Nawet grabiami?

Przedmiotami ostrymi to z chęcią. A wiesz, że cdrw philipsa świetnie lata . Tylko ma problem z lądowaniem. Wiem bo testowałem . Z 10 piętra leciało aż miło. Ale nie wiem dlaczego nie wypuściło podwozia przed lądowaniem

Updane
napęd cdrw a nie nośnik cdrw - dodaje żeby nie było wątpliwości. Taki, za który zapłaciłem parę lat temu 1100 zł a przetrwał 14 m-cy i wypalił około 500 płyt . Optyka siadła w około 2 m-ce po skończeniu gwary.

Ostatnio zmieniany przez Conti : 07.01.2005 o godz. 10:47
Conti jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 10:34   #904
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Cwanie to sobie wykombinowałeś

Jak ty bierzesz Plexa

To wiadomo - kto bierze browar

^_^
no popieram kolege w 101%
Turboni - cwaniaczek - no oczywiscie w dobrym znaczeniu tego slowa

i tak for @ll
Stary 07.01.2005, 11:34   #905
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
oj tam plexa i browar tez moge wziac

byle zrobic porownanie ale widze ze nie ma narazie osob chetnych

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 12:09   #906
[tw]FiDO
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.12.2004
[tw]FiDO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja na dniach kupuje tego Benka, a kumpel z akademika ma Plexa 712, wiec bede mial mozliwosc takiego testu
[tw]FiDO jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 16:00   #907
dziura
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.06.2004
dziura w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@[tw]FiDO watpie abys na dniach go kupil, bo jedynym miejscem gdzie to mozna zrobic jest obecnie allegro. dystrybutor jest wyjatkowo niekompetentny - nawet nie raczyl odpowiedziec na moje pytanie. po 10 stycznia mam pytac w sklepie czy wogole ta nagrywarka bedzie dostepna.
dziura jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 16:09   #908
[tw]FiDO
Nowy na forum

a czy napisalem, ze nie kupuje na allegro?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38445151
zostala jeszcze jedna sztuka.. kto pierwszy ten lepszy
Stary 07.01.2005, 16:24   #909
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez dziura
@[tw]FiDO watpie abys na dniach go kupil, bo jedynym miejscem gdzie to mozna zrobic jest obecnie allegro. dystrybutor jest wyjatkowo niekompetentny - nawet nie raczyl odpowiedziec na moje pytanie. po 10 stycznia mam pytac w sklepie czy wogole ta nagrywarka bedzie dostepna.
Właśnie!

Producent wręcz nie nadąża z produkcją

A przed sklepami komputerowymi stoją kolejki społeczne z listami na zapisy

Zapisując się teraz są szanse dopiero na trzeci kwartał tego roku

Tu zacytuję tylko wypowiedź Dyrektora Generalnego BenQ:

"Nieoczekiwane zainteresowanie i ogromny popyt na wyprodukowane przez nas urządzenia nagrywające, przekroczyły nasze najśmielsze oczekiwania. Jest to dla nas ogromna niespodzianka i w tym przypadku można już chyba mówić o sukcesie firmy. Niestety z przykrością muszę poinformować ewentualnych nabywców, że nie byliśmy przygotowani na tak wielkie zapotrzebowanie i składowe prefabrykaty napędów zapisujących DVD po prostu się nam skończyły. Najbliższa dostawa surowców przewidywana jest na drugi kwartał tego roku, a kolejna partia urządzeń ma szanse pojawić się dopiero w trzecim kwartale 2005. Na koiec muszę jeszcze podziękować pewnemu ekspertowi z Polski, który odkrył i rozpropagował pozytywne cechy urządzenia wielofunkcyjnego BenQ przyczyniając się tym samym do sukcesu firmy. Myśle, że drobny upominek w postaci dziesięciu płyt BenQ będzie dla niego wyrazem wdzięczności i podziękowania"

Źródło: papa

^_^
Stary 07.01.2005, 17:13   #910
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No i benki się na allegro chwilowo skończyły
kupiłem z tej aukcji ostatniego
Zobaczymy co z tego wyjdzie - a zdjęciach pokazany był w wersji box a jaka przyjdzie, to się okaże.
Miłego dnia

Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 07.01.2005 o godz. 18:53
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 17:16   #911
anasiza
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2004
anasiza zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Właśnie!

Producent wręcz nie nadąża z produkcją

A przed sklepami komputerowymi stoją kolejki społeczne z listami na zapisy

Zapisując się teraz są szanse dopiero na trzeci kwartał tego roku

Tu zacytuję tylko wypowiedź Dyrektora Generalnego BenQ:

"Nieoczekiwane zainteresowanie i ogromny popyt na wyprodukowane przez nas urządzenia nagrywające, przekroczyły nasze najśmielsze oczekiwania. Jest to dla nas ogromna niespodzianka i w tym przypadku można już chyba mówić o sukcesie firmy. Niestety z przykrością muszę poinformować ewentualnych nabywców, że nie byliśmy przygotowani na tak wielkie zapotrzebowanie i składowe prefabrykaty napędów zapisujących DVD po prostu się nam skończyły. Najbliższa dostawa surowców przewidywana jest na drugi kwartał tego roku, a kolejna partia urządzeń ma szanse pojawić się dopiero w trzecim kwartale 2005. Na koiec muszę jeszcze podziękować pewnemu ekspertowi z Polski, który odkrył i rozpropagował pozytywne cechy urządzenia wielofunkcyjnego BenQ przyczyniając się tym samym do sukcesu firmy. Myśle, że drobny upominek w postaci dziesięciu płyt BenQ będzie dla niego wyrazem wdzięczności i podziękowania"

Źródło: papa

^_^
Chyba lecisz w hu.....z tym cytatem?
anasiza jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 17:28   #912
dziura
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.06.2004
dziura w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wprawdzie nie udalo mi sie kupic tego napedu, ale nie zamierzam z tego powodu plakac. jesli dystrybutor nie jest laskaw nawet odpisac na moj mail, nie wspominajac juz o zapewnieniu odpowiedniej ilosci napedow na rynku, to ja wole poczekac na jakis nowy produkt i nie koniecznie firmy benq... oby w razie awarii (odpukac) dzialali sprawniej niz w przypadku dystrybucji/obslugi klienta.

@VIZZARD
skad cytujesz ta wypowiedz? 3 kwartal 2005? to chyba to bedzie 16x +/-R 16x +/-rw i z 8x +/-DL. ale do tego czasu ceny napedow jeszcze bardziej spadna i wiekszosc ludzi kupi sobie po prostu nagrywarke innej firmy. ja na pewno nie mam zamiaru czekac tyle czasu, a jak juz cos kupie to tego specjalnie dla benq nie bede zmienial. usmialem sie z tej wypowiedzi i zaczalem zastanawiac - co to za madrale pracuja w tej firmie?
dziura jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.01.2005, 17:32   #913
Conti
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.12.2002
Conti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale philipsy chyba są. Skoro Benq to oem philipsa to w czym tkwi problem. Nawet ostatnio bedąc w MM widziałem góóórę philipsów (16x, DL, oznaczenia modelu nie pamiętam) po 289 zł czy coś koło tego.

Ja i tak jestem za Nec 3520 albo Litkiem xxxx.
Stary 07.01.2005, 18:29   #914
[tw]FiDO
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Fantomas
Zobaczymy co z tego wyjdzie - a zdjęciach pokazany był w wersji box a jaka przyjdzie, to się okaże.
Przyjdzie OEM, pisalem do nich kilka dni temu... maja niezly czas reakcji, odpowiedz mialem po kilkunastu minutach.

A co do cytatu VIZZARD'a to chyba nie zauwazyliscie, ze to zalatuje sarkazmem i to duzym
Stary 07.01.2005, 18:57   #915
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No trudno - chciałem BOXa ale to chyba nie ma znaczenia - bios się podmieni i będzie działać tak jak PRO. Jednakże powinno to być napisane, bo wyjdzie na to, że dostałem coś innego niż to co było na obrazku.
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: