![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#901 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#902 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Jak ty bierzesz Plexa To wiadomo - kto bierze browar ![]() ![]() ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Updane napęd cdrw a nie nośnik cdrw - dodaje żeby nie było wątpliwości. Taki, za który zapłaciłem parę lat temu 1100 zł a przetrwał 14 m-cy i wypalił około 500 płyt ![]()
Mozilla Firefox + The Bat! ![]() ![]() Benq sobie radzi ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Conti : 07.01.2005 o godz. 10:47 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Turboni - cwaniaczek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
oj tam plexa i browar tez moge wziac
![]() byle zrobic porownanie ale widze ze nie ma narazie osob chetnych ![]() ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Ja na dniach kupuje tego Benka, a kumpel z akademika ma Plexa 712, wiec bede mial mozliwosc takiego testu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
@[tw]FiDO watpie abys na dniach go kupil, bo jedynym miejscem gdzie to mozna zrobic jest obecnie allegro. dystrybutor jest wyjatkowo niekompetentny - nawet nie raczyl odpowiedziec na moje pytanie. po 10 stycznia mam pytac w sklepie czy wogole ta nagrywarka bedzie dostepna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Nowy na forum
![]() |
a czy napisalem, ze nie kupuje na allegro?
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38445151 zostala jeszcze jedna sztuka.. kto pierwszy ten lepszy |
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Producent wręcz nie nadąża z produkcją ![]() A przed sklepami komputerowymi stoją kolejki społeczne z listami na zapisy ![]() Zapisując się teraz są szanse dopiero na trzeci kwartał tego roku ![]() Tu zacytuję tylko wypowiedź Dyrektora Generalnego BenQ: "Nieoczekiwane zainteresowanie i ogromny popyt na wyprodukowane przez nas urządzenia nagrywające, przekroczyły nasze najśmielsze oczekiwania. Jest to dla nas ogromna niespodzianka i w tym przypadku można już chyba mówić o sukcesie firmy. Niestety z przykrością muszę poinformować ewentualnych nabywców, że nie byliśmy przygotowani na tak wielkie zapotrzebowanie i składowe prefabrykaty napędów zapisujących DVD po prostu się nam skończyły. Najbliższa dostawa surowców przewidywana jest na drugi kwartał tego roku, a kolejna partia urządzeń ma szanse pojawić się dopiero w trzecim kwartale 2005. Na koiec muszę jeszcze podziękować pewnemu ekspertowi z Polski, który odkrył i rozpropagował pozytywne cechy urządzenia wielofunkcyjnego BenQ przyczyniając się tym samym do sukcesu firmy. Myśle, że drobny upominek w postaci dziesięciu płyt BenQ będzie dla niego wyrazem wdzięczności i podziękowania" Źródło: papa ![]() ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
No i benki się na allegro chwilowo skończyły
kupiłem z tej aukcji ostatniego Zobaczymy co z tego wyjdzie - a zdjęciach pokazany był w wersji box a jaka przyjdzie, to się okaże. Miłego dnia Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 07.01.2005 o godz. 18:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.06.2004
![]() |
wprawdzie nie udalo mi sie kupic tego napedu, ale nie zamierzam z tego powodu plakac. jesli dystrybutor nie jest laskaw nawet odpisac na moj mail, nie wspominajac juz o zapewnieniu odpowiedniej ilosci napedow na rynku, to ja wole poczekac na jakis nowy produkt i nie koniecznie firmy benq... oby w razie awarii (odpukac) dzialali sprawniej niz w przypadku dystrybucji/obslugi klienta.
@VIZZARD skad cytujesz ta wypowiedz? 3 kwartal 2005? to chyba to bedzie 16x +/-R 16x +/-rw i z 8x +/-DL. ale do tego czasu ceny napedow jeszcze bardziej spadna i wiekszosc ludzi kupi sobie po prostu nagrywarke innej firmy. ja na pewno nie mam zamiaru czekac tyle czasu, a jak juz cos kupie to tego specjalnie dla benq nie bede zmienial. usmialem sie z tej wypowiedzi i zaczalem zastanawiac - co to za madrale pracuja w tej firmie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Ale philipsy chyba są. Skoro Benq to oem philipsa to w czym tkwi problem. Nawet ostatnio bedąc w MM widziałem góóórę philipsów (16x, DL, oznaczenia modelu nie pamiętam) po 289 zł czy coś koło tego.
Ja i tak jestem za Nec 3520 albo Litkiem xxxx.
![]() |
#914 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
A co do cytatu VIZZARD'a to chyba nie zauwazyliscie, ze to zalatuje sarkazmem i to duzym ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
No trudno - chciałem BOXa ale to chyba nie ma znaczenia - bios się podmieni i będzie działać tak jak PRO. Jednakże powinno to być napisane, bo wyjdzie na to, że dostałem coś innego niż to co było na obrazku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|