![]() |
Cytat:
bo ja kupiłem nagrywarke do wypalania płyt a nie do robienia wykresów i chwalenia sie nimi to teraz musisz jeszcze kupić nagrywarke do nagrywania bo do robienia wykresów już masz ;) |
Cytat:
Oczywiście chodziło mi o 1620 :) |
Cytat:
- Brak mozliwosci dobrania najlepszych nosnikow. - Brak mozliwosci dobrania najlepszego firmware. - Brak mozliwosci sprawdzenia najlepszych predkosci nagrywania. - Brak mozliwosci sprawdzenia jakosci i poprawnosci zapisanych plytek. A BenQ te mozliwosci oferuje gratis. Ale innych to w oczy kole - bo tez by chcieli, a nie moga :) |
mnie jakos nie kole w oczy :D
|
Cytat:
-firmare nie jest po to aby nim żonglować (zawsze mam aktualne i nic nie zmieniam) -skoro w danych pisze że pali z prędkością x16 to ma dobrze paolić i tak jest -sprawdzać jakość i poprwaność? , to co nie wiedziałeś co kupiłeś? - ja nie musze tego robić i jeszcze raz to napisze kupiłem nagrywarke do nagrywania a nie do testowania |
Cytat:
A wasc jaka genialna nagrywarke posiada ? Moze tak ujawni rabka tej wielkiej tajemnicy ? :) Skad niby wiadomo, jak ona nagrywa na plytkach firmowych, a jak na "no name" ? Bo to ze sie JAKOŚ TAM nagralo, to jeszcze o niczym nie swiadczy :D Ja tez GŁÓWNIE nagrywam, a nie testuje. Ale z ciekawosci chce wiedziec czy lepiej mi kupic TDKi czy moga byc tansze nosniki (a roznica w cenie jest 3 krotna !). Pieknie kolega wali wyklad z teorii, tylko ze praktyka a teoria czeesto sie mijaja. Co maja powiedziec uzytkownicy Toshiba ktorzy nagrywaja plytki Esperanza z predkoscia 16x ? W/g kolegi "skoro w danych pisze że pali z prędkością x16 to ma dobrze palić i tak jest". Pretensje skladac firmie "Tośchyba" :D Koncze ta dyskusje, bo jest bezsensowna. |
Dobra w tym sklepie maja po 230 zł , biała wersje bulk.
Czyli bez napisu. Czy to ten model kupować ? Chciałbym czarną z napisem retail, ale pewnie takiej nie znajde :( |
Cytat:
Ja taka mam. BOXa naprawde ciezko kupic. |
Jeszcze mozesz sie zastanowic nad neciem;):):)lub LG;)Pomysl jeszcze ze 2 miechy i wyjdzie nowy model Benq'a, moze warto zaczekac?:)
|
Cytat:
:piwo: |
Już kupiłem po 230 wersje bulk :) , jest to 2F1.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:33. |