![]() |
@seku
ja Qpowałem swój napęd w sklepie, były z nim problemy więc reklamowałem w ten sam sposób jak to opisywał melag Nie wiem tylko co rozumiesz poprzez "zaprzyjaźniony sklep" :> |
ja to rozumie
ale wdlog mnie lepiej jest oddac sprzed do sklepu i wyjsc po 15min. z nowym :spoko: |
@seku nap***281;dy Benqu maj***261; gwarancj***281; producenta. Dlatego wysy***322;a si***281; je do serwisu w Zabrzu.
|
niby tak
ale czekac trzeba ? :> wiesz kazdy ma swoje zdanie zycze jak najszybszego odzyskania sprawnego palnika :spoko: |
Cytat:
BenQ ma serwis Door-to-door bez względu na to gdzie się kupi sprzęt. |
eh i dladego nie kopoje nic z wysylek MM i tym podobnych wynalazkow
bo jak sie cos spitoli to trzeba wyslac i czekac nie jednokrotnie bardzo dlogo moze przy zakupie zaoszczedziles pare zlozty ale czy warto ? moim zdaniem wole kupic w najbliszym zaprzyjaznionym sklepie komp. sprzet doplacic ich marze ale ale jak sie cos spitoli idziesz mowisz ze sprzed padl i dostajesz nowy na wymiane i tego samego wieczoru znow mozesz go testowac :spoko: a tak kwitniesz od 2 tyg. do 1 miesiaca bez niczego i trafia cie(( |
Nawiązując do tego postu :
http://forum.cdrinfo.pl/659423-post452.html :czytaj: okazało się że nie ma w tych wynikach nic nadzwyczajnego, poprostu mój BenQ przestał poprawnie czytać płyty CD/DVD. Poczyniłem zgłoszenie serwisowe (telefon do Zabrza KLIK) gdzie miła pani poinformowała mnie że mam zamówić kuriera firmy KLIK, tak też uczyniłem. Zamawiając kuriera w w/w firmie dla ułatwienia zlecenia warto znać/podać nr NIP serwisu w Zabrzu (648-10-10-155) Mam wersję w woreczku więc przygotowałem odpowiednią paczkę, kartonik po ciastkach dostałem w zaprzyjaźnionym sklepie spożywczym ;) . Co należy wysłać : - dowód zakupu (paragon, faktura VAT) - gwarancja (podpisana !!!) - opis usterki Teraz czekam na kuriera. C.D.N..... EDIT Kurier odebrał przesyłkę, dla mnie w tej chwili pozostał wtórnik listu przewozowgo z numerem, na podstawie tego numeru mogę sprawdzić co dzieje się z moja nagrywarką. C.D.N...... |
@ndy
Idz spa***263;, nie wiem o co ci chodzi z pokemonami.... Ja tego nie ogl***261;da***322;em i nie ogl***261;dam :D A wi***281;c nie wiem o co ci chodzi :czytaj: To jest normalna bu***378;ka, jak ka***380;da inna... :> || |
@Hebel to nie forum bravo! Tutaj nie piszemy jak pokemony :] :]
Cytat:
|
o.O
Dzienki ^.^ :respect: Interesuj***261;ce..... W***322;ochy : Francja 1:1 Na t***261; chwil***281; :D || |
Ilość załączników: 1
a prosze bardzo jest taki magiczny przycisk
|
WoW, ta wypad***322;a very good jak na p***322;ytk***281; z ni***380;szej p***243;***322;ki :wow:
Naprawd***281; jestem pod wra***380;eniem.... Mo***380;e ju***380; jutro kolo mi kombinuje BenQ DW1655 to wrzuce pare test***243;w... :czytaj: Mam pytanie :D W jakim programie robicie screeny?? Bo te okienka tak r***243;wno wyci***281;te.... To ja w***261;tpie ***380;eby r***281;cznie to robi***263;... ;) || |
Ilość załączników: 1
Disc ID: MCC-004-00 (Platinium ) co ciekawe zawsze sie palily na moim palniku 2,4x :ysz:
od tej plytki nastopila rewolucja pala sie 4x i co najlepsze jaki efekt:D |
za cake 10 szt. dalem 24PLN
|
A t***261; za ile kupi***322;e***347;?? 1,78 PLN??
|| Ca***322;kiem nie***378;le... :czytaj: Ale mog***322;o by***263; lepiej :rotfl: :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |