![]() |
Cytat:
Coś nie działa tylko nie wiem co, próbowałem już tyle kombinacji nawet alpejskich, ale za cholerę nic nowego nie pojawia się w oknie SB |
@Bajbus_35 nie chce doda***263; ***380;adnego wpisu ?
|
Cytat:
|
Spr***243;buj nacisn***261;***263; przycisk "Clean". Spowoduje on wyczyszczenie bazy.
|
Cytat:
Jakie programy uzywasz, czy ten Qsuite musi być przy uczeniu uruchomiony, czy jest to bez znaczenia? Może robię jakiś głupi błąd, a może po stracie 3 DL wyalczyć ze sprzedawcą o"towar niezgodny... |
Wystarczy, ***380;e mia***322;em ustawione na "Enabled". QSuite ustawia to w nagrywarce wi***281;c nie musi by***263; aktywne podczas palenia.
Dla innych no***347;nik***243;w dzia***322;a SolidBurn ? |
Cytat:
|
Czy tw***243;j BenQ nauczy***322; si***281; jakiego***347; no***347;nika ?
|
Cytat:
|
Witam!
Jeszcze jedno pytanie, czy to co ustawia Qsuite jest zapisywane w napędzię? Jeśli tak, to rozumiem, że jeśli przeniosę napęd do innego komputera to Qsuite powinno wyświetlić informcje identyczne z tymi, jakie znajdowały się na komputerze, z którego napęd wyjąłem? |
Cytat:
|
Cytat:
2. Wlaczenie SB dla znanych typow nosnikow moze poprawic ale raczej w 90% przypadkow pogorszy zapis na takich nosnikach 3. zeby naped sie 'nauczyl nosnika musisz 'ten typ' nosnika wypalic 2-3 razy zanim 'zalapie' strategie dla niego... |
Cytat:
|
Cytat:
Masz rację, ustawienie SB=ON dla znanych nośników po kilku paleniach (3-4) powinno skutkować plepszeniem jakości wypalenia (oczywiście dla danego MID). |
Przy p***322;tach dvd -r raczej pogarsza si***281; zapis, ale w granicy b***322;***281;du
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:15. |