![]() |
Cytat:
Ciągle ktoś ma :taktak: I nie jest to wina BenQ :nie: Największym proawdopodobieństwem nie przechodzenia weryfikacji wina softu nagrywającego Z uzależnieniami hardware'owymi czyli między innymi konfigiem Połączone z bajzelem systemowym || A brak poprawnej weryfikacji najczęściej, jeżeli nie wyłącznie, jest związany z Nero :taktak: Problem weryfikacji jest znany od dawna i wciąż aktualny Wynikiem są ciągle żywe o tym tematy Niestety jest to kwestia indywidualnego problemu danego kompa A na pewno nie jest to związane z napędem nagrywającym :nieeE: Jak to sprawdzić? Ano wyjąć napęd i wsadzić do innego kompa, a dla pewności potem jeszcze do innego No i tyle :czytaj: :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Podam ci adres pod który możesz to wywalić :czytaj: :mruga: |
Cytat:
problemem była stara wersja nero zainstalowałem najnowsza i jest ok ale te nowsze wersje to mogą przyprawić o zawrót głowy swoją skromnością :ysz: |
Cytat:
A co do Nero to ma tylu zwolenników co sceptyków Jednym nagrywa, a drugim nie :nie: A to że z programów zaczyna się robić wodotryski - to już chyba producenci zdążyli nas do tego przyzwyczaić... :taktak: :D |
Witajcie!
Tak sobie przeglądałem swoje napędy (litek, nec) i doszedłem do ciekawego, choć może mylnego wniosku: Solid Burn to nic innego jak lenistwo Benq we wprowadzeniu strategii i nośników. Mam stare dobre EMTEC-ki CDx52, które palą się rewelacyjnie w litku, bez wodotrysków w necu. W Benqu nie dość że wykrywa go jako x16 to oczywiście nie zna tego nośnika. PS. Z innej beczki, jaki byście polecili napęd DVD-RW, który miałby jedno zadanie, (bardzo) dobre nagrywanie płyt DVD+9. Nie musi świetnie nagrywać DVD+r 4.7 GB, chociaż to przeważnie wynika jedno z drugiego. Nie musi umieć w ogóle palić DVD-R, -RW, DVD-9, ani CD-R, RW . . |
@Bajbus
pionek 111 ***322;adnie pali dlki |
Cytat:
jest najlepsiejszy :taktak: Z drugiej strony trzeba stwierdzić że nawet on nie zdziała cudów na słabych nośnikach :nie:, a te wśród DL to nie rzadkość... |
Cytat:
nie ma DVD-RAM, nie wiem czy czymś innym się różnią. A co myślisz o Plextorach? |
Cytat:
Cytat:
p.s. A powa***380;nie to dobre palniki. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Verbatim 8x certified palony x4
Załącznik 33935 Panowie czy ten wypiek moge uznac za udany ? Bo juz sam nie wiem jak mam sie do tego ustosunkowac :) Z wypowiedzi bardzo dziekuje. Boski pozdrawia :) |
|
Verbatim DVD+R burn 8x. Dodatkowo wykasowa***322;em wszystkie nauczone no***347;niki przez SolidBurn.
QScan 8x http://img95.imageshack.us/img95/1290/qscan8xvm2.png Nero CD/DVD Speed http://img95.imageshack.us/img95/879...0062345ab5.png |
Cytat:
Jakieś nowe normy ECMA wyczytane w Dzienniku? Czy też może szatańskie podszepty? :> || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:04. |