![]() |
|
Ilość załączników: 1
Verbatim 8x DVD+R burn 8x
|
Cytat:
2. Octron DVD+RW x4(Ritek 004) burn x4 [ patrz pkt.1] http://img65.imageshack.us/my.php?im...655bchb2tw.jpg i co niedowiarku :fiu: , nie wkręcaj innym,że ściemniają:nie: . Najlepiej -nie wiem- wywal tego BENQa na złom albo oddaj do serwisu, bo zaczynasz powoli mulić beret |
Cytat:
|
Cytat:
Przyczyn może być kilka i nie koniecznie jest to wina napędu. Po czym wnosisz te 40% "kaszany" :> |
Cytat:
Posłuchaj słyszałes kiedys zeby cos lepiej zapisyswało zatrzymujac sie do 0 ?? To tak jak bys stwierdził ze jedziesz szybko samochodem mimo ze szarpie nim jak furmanka z węglem ... i jeszcze powesz ze w imie komfortu jazdy ?? przesadzasz ... Myśle za na 100 napędów BENQ ok 40 % to kaszana ... mi chyba akurat przyszło kupić jeden z tych 40% |
Pr***281;dko***347;***263; i bufor ma wahania bo dzia***322;a system WOPC. Dzi***281;ki niemu uzyskujemy lepsz***261; jako***347;***263; zapisu.
|
u mnie to samo iutro zwrot do sklepu biore cos innego jeszcze nie wiem co
P.S. moze jakies propozycje ? a co do OverSpeed jak dam na Enabled to podczas Lead-In wywala odrazu blad nagrania wiec sam nie wiem a ten skaczacy buffor doprowadza mnie do szalu i jak predkosc nagrywania niejednokrotnie spada do 0 czy potem moze to nie miec czasem wplywu na odtwazanie filmu w stacjonarnym DVD ? |
U mnie serwis nie zostawie tego tak.....:rotfl:
|
No to dla odmiany moje dzisiejsze nagranie na TDK x8 (MBI) ;).
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...g?d=1149423518 Dobre płyty :spoko:. pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Czyli tak jak przypuszczałem ..nadal kaszana ((
tyczy sie postu mojego powyzej |
Cytat:
|
Cytat:
|
Predkosc zapisu ustawiona na 4x nagrywanie w konsoli freebsd wiec to jest wynik dosc dokładny co pare kilo
Kod:
2977234944/4681990144 (63.6%) @3.9x, remaining 5:35 RBU 100.0%mam coraz gorsza opinie o BENQ :nie: Nosnik przetestuje później i wstawie |
Ilość załączników: 2
Najnowsza wersja "Nero CD-DVD Speed" chyba jest nieco bardziej "agresywna" jeżeli chodzi o wyniki końcowe. Ten sam nośnik, ta sama nagrywarka, testowałem na starszej wersji "Nero CD-DVD Speed" i na najnowszej. Wyniki co najmniej zaskakujące.......
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |